Social Icons

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δε θα τα βρίσκουν σύμφωνους και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δε θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν το σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα.


ΙΧΘΥΣ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.