Social Icons

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κυριακή 28/12 έως 3/1/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Άρη σε αντίθεση με το Δία στις 1, αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια λύση στα προσωπικά σας θέματα μην είστε τόσο σίγουροι, καθώς μάλλον θα χρειάζεστε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε να την δεχτείτε. Ο χρόνος και η καλή συνεργασία μαζί τους θα σας ξεμπλοκάρει και δε θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας. Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε τρόπο ζωής. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε  απ’ το να περιμένετε σε θέση αναμονής. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δε σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3, κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει. Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική. Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο το χρόνο σας για αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατείστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή η συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα καρδιά με λογική αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι.

ΛΕΩΝ: Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες και χαρείτε τις γιορτές μαζί τους. Παράλληλα, αξιοποιήστε το χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση, ύστερα από έναν κουραστικό χρόνο που πέρασε.  Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε να η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε. Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας. Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα. Ακόμα και αν έχετε σα θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα. Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν όσοι σας περιστοιχίζουν. Από το σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας. Δώστε τέλος σε ότι σας άγχωνε και σας στρεσάριζε, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε ταξίδια που είχατε αναβάλει, να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε ματαιώσει και να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική σας σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γλυκαίνει η συναισθηματική σας ζωή και γεμίζει ρομαντισμό και ερωτισμό, βοηθώντας σας παράλληλα να πάρετε αποφάσεις, κάνοντας σωστές αναθεωρήσεις και παραμερίζοντας κάθε ψυχολογική πίεση. Παράλληλα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας που είχατε παραμελήσει και βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και συμφέρουσες για εσάς. Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν, θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί και μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δε θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ του στόχου σας και μπερδεύετε τη ζωή σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 3, αν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Έχετε αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούριες επαφές. Κάποια κοινωνικά καλέσματα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε έξοδα παραπάνω από αυτά που σας επιτρέπονται.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε μια τέλεια προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προστριβές με το σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας θα αυξηθούν σημαντικά και θα σας επιτρέψουν να εξασφαλίσετε μια άνετη συμβίωση. Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και ενώστε τις δυνάμεις σας, για να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.