Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2015

Η χρονιά ξεκινάει με το Δία στο Λέοντα κυβερνώντας το υποσυνείδητό σας, γεγονός που σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.
Από τον Αύγουστο που ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, θα έχετε ευκαιρίες για προσωπική άνοδο και θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή της. Η έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στο ζώδιό σας το Σεπτέμβριο, θα σας επηρεάσει θετικά καθώς θα δεχθείτε θετική ενέργεια και ότι ξεκινήσετε θα έχει διάρκεια.
Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και να δημιουργήσετε ευκαιρίες για τον εαυτό σας, ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.
Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Απριλίου, μπορείτε να τερματίσετε οικονομικές συμφωνίες που δε σας ταιριάζουν και από τα μέσα Μαΐου να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Βέβαια, την ίδια περίοδο θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής προκαλώντας καθυστερήσεις, αλλά δείχνοντας την απαιτούμενη υπομονή θα προσπεράσετε τις δυσκολίες.
Συναισθηματικά αρχίζετε να μεταμορφώνεστε και ανακαλύπτετε πως χάσατε χρόνο μένοντας σε κούφιες υποσχέσεις. Εκσυγχρονίστε τον τρόπο που σκέφτεστε και κινείστε στον έρωτα και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για να μπει νέο πρόσωπο στη ζωή σας όσοι είστε ελεύθεροι ή να υπάρξει ανανέωση στη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι.
Το αυξημένο στρες θα είναι ο εχθρός σας για το 2015 και φρόνιμο θα ήταν να κάνετε κάποιες φορές ένα βήμα πίσω, ιδιαίτερα σε ότι θα σχετίζεται με οικογενειακές διαμάχες.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να εργάζεστε σα μέλισσα με σκοπό σας να πραγματοποιήσετε τη λίστα των «θέλω» σας. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας αλλά ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα αγωνίζεστε ακόμα περισσότερο αφού μέσα σας νιώθετε ανοργάνωτοι. Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο, προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας καλύτερα και θα αισθανθείτε καλύτερα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Σας αρέσει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να αναδιοργανώνετε τις σκέψεις σας, αλλά αυτό το μήνα θα έχετε έντονη την επιθυμία να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε χρόνο μαζί της. Η αύξηση της οικειότητας με ορισμένα άτομα, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά να βρείτε και συμμάχους για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι ιδανικός για να ωφεληθείτε οικονομικά και να ξεκινήσετε σχέδια που θα είναι προσοδοφόρα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον σας. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου σας δίνει άπλετες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε σε όλους τους τομείς και ότι αρχίσει τώρα θα έχει διάρκεια. Η εύνοια σε ότι καταπιαστείτε θα σας ακολουθήσει για τους επόμενους έξι μήνες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Η εμπιστοσύνη σας απέναντι στους άλλους θα μειωθεί αισθητά, ενώ οι ανασφάλειες θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να αυξήσετε την ενέργειά σας και αφιερώστε χρόνο όπου κρίνεται απαραίτητο.

ΜΑΙΟΣ 2015
Μελετήστε με κάθε λεπτομέρεια σχέδια και στόχους που έχετε βάλει μπροστά ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε, καθώς το ένστικτό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο και θα αισθάνεστε σαθρό το έδαφος για να συνεχίσετε. Οι σκέψεις σας θα είναι διφορούμενες με αποτέλεσμα να αμφισβητείτε την κατεύθυνση που έχετε πάρει, αλλά φρόνιμο θα ήταν να μην πάρετε προς το παρόν αποφάσεις,

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Δώστε τέλος σε ότι σας καταπιέζει και δε σας αφήνει να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Ναι μεν έχετε περάσει σκληρούς μήνες, αλλά έχει αρχίσει να φωτίζει ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε και σας επιτρέπει να προχωρήσετε ελεύθερα. Βγάλτε την απαισιοδοξία από την καθημερινότητά σας και δώστε τη σκυτάλη στην αισιοδοξία.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Η υπομονή που συνήθως δείχνετε σε ότι συμβαίνει στη ζωή σας, φαίνεται τον Ιούλιο να είναι σημαντικά μειωμένη και θα είστε ιδιαίτερα σκληροί στον τρόπο που θα εκφράζετε αυτά που αισθάνεστε και γενικά στο ότι πείτε. Προτιμήστε σε κάποιες περιπτώσεις να μη μιλήσετε και να κρατήστε για τον εαυτό σας ορισμένες σκέψεις που αν εκφραστούν δε θα πληγώσουν μόνο, αλλά θα φέρουν καταστάσεις στα άκρα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές και περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε σπουδαία και όμορφα πράγματα. Μην αφήσετε τάσεις δειλίας να σας καταβάλλουν και σας κρατήσουν πίσω. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο αφού όλα θα είναι υπέρ σας και εσείς αποφασίζετε τι θα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας και τι όχι. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Μια απροσδόκητη δαπάνη ή ένας λάθος υπολογισμός θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα όλα τα σχέδια σας και να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε λοιπόν αλόγιστες δαπάνες και μαζέψτε τα χαλινάρια σε όσους επωφελούνται από το πορτοφόλι σας. Ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους ή δημόσια ιδρύματα, ώστε να αποφύγετε μια καταστροφή.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα αυτό το μήνα και θα αποδειχθεί σωτήριο καθώς θα σας αποτρέψει από το να σκέφτεστε άσχημα πράγματα και να κινείστε ανυπόμονα. Η ενέργειά σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, οπότε διαμορφώστε το καθημερινό σας πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις εργασίες σας και διατηρήστε το. Πλησιάστε συνεργάτες που σας εμπιστεύονται και ξεκινήστε μαζί τους σχέδια που μπορούν να προχωρήσουν.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Κάτι σας ενοχλεί και δεν ξέρετε τι είναι αυτό, οπότε ενώ νιώθετε σίγουροι ταυτόχρονα θα νιώθετε και ανασφαλείς. Ο φόρτος εργασίας που έχετε αναλάβει μόνοι σας, καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά προβλήματα που ίσως προκύψουν στον οικογενειακό σας χώρο. Το ένστικτό σας δε σας γελάει ποτέ, οπότε αφουγκραστείτε το.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας ωθήσει να γίνετε παρορμητικοί και να προβείτε σε εκκαθαρίσεις τόσο στο χώρο του σπιτιού σας όσο και στον περίγυρό σας. Απαλλαγείτε από πράγματα και καταστάσεις και απλοποιήστε τη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χώρο για να αναπνεύσει και μάθετε να ζείτε με ότι έχετε και ότι μπορείτε να αποκτήσετε. Θα ανακαλύψετε πως αν δεν είστε άπληστοι, θα χαίρεστε καλύτερα τη ζωή.