Social Icons

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δε θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δε θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις.

ΛΕΩΝ: Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας  και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ότι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δε βλάπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ανοίγετε καινούριες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.


ΙΧΘΥΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.