Social Icons

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2024

Ετοιμαζόμαστε να υποδεχόμαστε το 2024, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξερευνήσουμε την επιρροή του στην ζωή μέσω του συναρπαστικού κόσμου της αριθμολογίας, καθώς η νέα χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο συνδέεται με τον παγκόσμιο αριθμό «8» που φέρνει τη δική του μοναδική ενέργεια και επιρροή. 
 
Ο αριθμός «8» είναι ο αριθμός της αφθονίας, της δύναμης και των επιτευγμάτων, των αυξημένων οικονομικών ευκαιριών και της ευημερίας. Επικροτεί τη σκληρή δουλειά και τις έξυπνες οικονομικές αποφάσεις που μπορούν να αποφέρουν σημαντικές ανταμοιβές. Υπενθυμίζει ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες, θετικές και αρνητικές, άρα φέτος πρέπει να επικεντρωθείτε στη δημιουργία σωστών επιλογών.
 

Η ενέργεια που φέρνει τροφοδοτεί τη φιλοδοξία και την ορμή για την επίτευξη στόχων και ενθαρρύνει να θέσετε φιλόδοξους στόχους και να εργαστείτε επιμελώς για να τους επιτύχουμε. Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, οι προκλήσεις και οι ευθύνες, οπότε είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τους πόρους σας με σύνεση και να αποφύγετε τα υπερβολικά ανοίγματα.
 
Ο αριθμός «8» συνδέεται στενά με θέματα αφθονίας, ευημερίας και επιτευγμάτων. Σίγουρα μπορεί να ερμηνευτεί ως ένδειξη καλής τύχης, με οικονομική ανάπτυξη, προσωπική επιτυχία και εκπλήρωση μακροχρόνιων φιλοδοξιών.
 
Αν το 2023 φαινόταν να εξελίσσεται με περίεργους ρυθμούς, το 2024 θα σας καλέσει να στηριχθείτε στη δική μας δύναμη, να διεκδικήσετε ότι είναι δικό σας και να δείξουμε σε όλους γιατί πρέπει να βρίσκεστε στην κορυφή. Ωστόσο μπορεί μερικές φορές να σας εμπλέξει σε καταστάσεις που θα φαίνονται τρομακτικές ή θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα, αλλά ο σκοπός τους είναι να καταλάβετε ότι έχουμε τη δύναμη να πετύχετε.
 
Το 2024 αποτελείται από τον αριθμό «2» που εκπροσωπεί την αρμονία, τη συνεργασία, την ισορροπία και προωθεί τη διπλωματία, τις συνεργασίες και την εστίαση στις σχέσεις. Δεδομένου ότι το «2» εμφανίζεται δύο φορές, όλα θα έχουν δύναμη στο διπλάσιο.
Το «4» συνδέεται με τη σκληρή δουλειά, την οικοδόμηση γερών θεμελίων και τη σταθερότητα. Το «0» θα δώσει έμφαση στις ενέργειες του «2» και του «4», ενισχύοντας την επίδρασή τους για τη νέα χρονιά.
 
Μετά τη χρονιά που πέρασε όπου κληθήκατε να αφήσετε πίσω σας εγωισμούς και να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές τάσεις με προσωπική δουλειά χρησιμοποιώντας τη δύναμή σας με σύνεση, έρχεται το νέο έτος ωθώντας σας να αγκαλιάσετε τις προσαρμογές.
 
Το «8» αντιπροσωπεύει το πρώτο έτος ενός τριετούς κύκλου (8, 9, 1), όπου θα αρχίσετε να αφήνετε πίσω τα απομεινάρια του τρέχοντος 9ετούς κύκλου και να προετοιμάζεστε για να εισέλθετε σε έναν νέο, το 2026. Ωστόσο, φέτος πρέπει να αξιοποιήσετε όλα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα επτά χρόνια, ενσωματώνοντας τα μαθήματα και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και να τα χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 
Ετοιμαστείτε να σταθείτε στα πόδια σας, καθώς η χρονιά θα φέρει στιγμές που μπορεί να αισθανθείτε έξω από τα νερά σας και ευάλωτοι. Είναι η χρονιά που πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάθε λόγο να μιλήσετε και να σας ακούσουν.
 
Ενώ αριθμολογικά ο αριθμός «8» που δίνει το 2024 θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο όλους, η επιρροή που θα νιώσετε πιο άμεσα θα προέρχεται από τον αριθμό του Προσωπικού σας έτους. Ο υπολογισμός του προσωπικού σας αριθμού είναι εύκολος και αρκεί να προσθέσετε την ημερομηνία των γενεθλίων με το 2024, κάθε ψηφίο ξεχωριστά μέχρι να καταλήξετε σε ένα μονοψήφιο αριθμό ως άθροισμα.
Παράδειγμα: Αν γεννηθήκατε στις 15 Ιουνίου, κάντε την πρόσθεση μαζί με το 8 που εκπροσωπεί τη νέα χρονιά ως εξής… 1+5+6+ 8=20 (2+0)=1.
Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του κάθε προσωπικού έτους για το 2024…
 
Προσωπικό Έτος 1
Το 2024 θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε νέα έργα και να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε. Ότι ξεκινήσετε φέτος, θα διαρκέσουν για δύο χρόνια. Θα έχετε έμπνευση για καινούρια εγχειρήματα και εσείς θα είστε εκείνοι που θα κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν, με μικρή εξωτερική παρέμβαση στις προσπάθειές σας. Δεν αποκλείεται ορισμένοι από εσάς, να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, όπως κατοικία ή επάγγελμα. Η νέα χρονιά δίνει μεγάλες πιθανότητες και ευκαιρίες, ώστε να εκπληρώσετε σχέδια και στόχους και σίγουρα θα κάνετε περισσότερα από αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μη σταματήσετε να ηγείστε στη ζωή σας και δε θα το μετανιώσετε.


Προσωπικό Έτος 2
Η νέα χρονιά απαιτεί από εσάς συνεργασία με όσους συναναστρέφεστε. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά που ανοίξατε τη φτερά σας και πετάξατε λίγο πολύ μόνοι σας, το 2024 ζητάει να μείνετε κοντά στους συνεργάτες σας και να ακούσετε τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Επιτρέψτε να σας βοηθήσουν, καθώς όχι απλά θα μοιραστείτε τα βάρη που κουβαλάτε μόνοι σας, αλλά θα πετύχετε και μεγάλα επιτεύγματα. Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες φιλίες διαφόρων ειδών, κάποιες ρομαντικού χαρακτήρα. Όμως, επειδή η ζωή σας θα είναι κάθε άλλο παρά βαρετή και θα βιώσετε αρκετά σκαμπανεβάσματα, διατηρήστε ειρηνική στάση απέναντι σε όλους.
 
Προσωπικό Έτος 3
Το 2024 σύμφωνα με τις προβλέψεις αριθμολογίας, θα είναι μια χρονιά που πρέπει να δώσετε βαρύτητα στη διπλωματία, στην επικοινωνία και στον κοινωνικό περίγυρο. Σχέδια του παρελθόντος που είχαν μείνει στάσιμα, έρχονται στην επιφάνεια και θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να τα εφαρμόσετε. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και θέματα συναισθηματικού χαρακτήρα, που έχετε αφήσει άλυτα και σας ταλαιπωρούν. Είναι καθήκον σας να δώσετε χώρο, χρόνο και ελευθερία στον εαυτό σας, ώστε στη συνέχεια να είστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες. Μην κλειστείτε στο καβούκι σας, καθώς θα έχετε μπροστά σας μια εξαιρετική χρονιά για να περιμένετε επιτυχία σε ότι είναι δημιουργικό.
 
Προσωπικό Έτος 4
Η νέα χρονιά θα είναι βοηθός σας για να βάλετε θεμέλια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η απομάκρυνσή σας από περιττά άγχη θα βοηθήσει σημαντικά στην πρόοδό σας, οπότε κρατήστε μακριά ότι χαλάει την ψυχολογία σας και εστιάστε στα σχέδιά σας. Υπάρχουν αρκετά πράγματα ακόμα να γίνουν και εσείς θα είστε εκείνοι που θα την κάνετε, οπότε σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Το 2024 θα είναι δύσκολο για όσους καθυστερούν και χρονοτριβούν. Να είστε προνοητικοί σε θέματα υγείας, να τρέφεστε υγιεινά, να ασκείστε και να ξεκουράζεστε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε εντατικά με συνεχείς ρυθμούς, άρα απαιτείται το σώμα σας να λειτουργεί. 

Προσωπικό Έτος 5
Η φετινή χρονιά θα μοιάζει σα να ταξιδεύετε με ένα τρένο που θα έχει πολλά στάσεις και αρκετές αλλαγές κατεύθυνσης. Η ετοιμότητα στις αλλαγές θα σας βοηθήσει να μη μείνετε πίσω. Διατηρήστε την ελευθερία σας και μην υποκύψετε σε υποτιθέμενους εκβιασμούς, επειδή το περιβάλλον γύρω σας θα αλλάζει. Ενδέχεται να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο μέρη που βρίσκεστε. Ασχοληθείτε με έργα που έχετε ξεκινήσατε από τις προηγούμενες χρονιές και αν δεν προχωρούν σωστά, βρείτε τι είναι αυτό που τα κρατάει στάσιμα. Μην εμπλακείτε σε υποθέσεις που θα σας εκθέσουν σε μάτια άλλων, καθώς αναμένονται ξαφνικά γεγονότα. 
 
Προσωπικό Έτος 6
Οι ευθύνες σας απέναντι στην οικογένεια και οι υποχρεώσεις σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, θα έχουν τον πρώτο ρόλο για εσάς που εκπροσωπείστε από τον αριθμό «6». Διορθώστε σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές που έχουν υποστεί ρήξη, ξεκινώντας από την τήρηση των δεσμεύσεων που έχετε δώσει. Η ανταμοιβή  για τους κόπους σας δε θα έρθει αν δεν ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που θα βγουν στην επιφάνεια. Να είστε ειλικρινείς απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη ανταγωνισμούς. Θωρείτε σκόπιμο να κρατήσετε ευγενική στάση με αυτούς που έρχεστε σε επαφή.
 
Προσωπικό Έτος 7
Το 2024 θα δοκιμάσει την υπομονή σας και θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε χρόνο στο να αναλογιστείτε τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, ώστε να διορθώσετε ή να αντικαταστήσετε τα πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε χωρίς να ανησυχείτε για εκείνα που δεν μπορείτε να παρέμβετε. Η χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη στην απόκτηση υλικών κερδών, οπότε ενισχύστε την πίστη σας σε ότι κάνετε για να μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία. Ανακαλύψτε τρόπους να καλύψετε τα κενά της συναισθηματικής σας ζωής που νιώθετε, ακόμα και αν δεν είστε μόνοι. 
 
Προσωπικό Έτος 8
Το 2024 έχει τις κατάλληλές προδιαγραφές ώστε να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές. Τα επιχειρηματικά ανοίγματα και εγχειρήματα θα είναι αρκετά αποδοτικά με σαφή κέρδη. Αυτή η χρονιά θα ισχύει το ότι έσπειρες θα θερίσεις, οπότε να είστε σε εγρήγορση για να αρπάξετε ευκαιρίες που θα φέρουν ευημερία καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Προχωρήστε σε αγορές ή πωλήσεις που κρίνετε απαραίτητες, αλλά μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ειδικών πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Οικογενειακά θέματα θα χρειαστούν την προσοχή και τη βοήθειά σας.
 
Προσωπικό Έτος 9
Το 2024 είναι η χρονιά που κλείνει τον εννεαετές κύκλο σας. Προετοιμαστείτε για τα νέα ξεκινήματα του επόμενου έτους, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν χρειάζονται πλέον στη ζωή σας. Ορισμένες σχέσεις σας έχουν κάνει να νιώθετε άβολα και στενόχωρα, οπότε κινηθείτε προς εκείνη την κατεύθυνση που θα σας δώσει την ελευθερία σας φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στις κινήσεις σας. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε σχέδια και όχι να τα αναβάλλετε. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε άλυτα ζητήματα στις σχέσεις σας πριν εμφανιστούν μπροστά σας.