Social Icons

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας. Οι συνεχόμενοι καυγάδες και οι γκρίνιες δε θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.
 
ΛΕΩΝ: Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούριες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Πολλές φορές η ευαισθησία σας, δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δε χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε  τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν.