Social Icons

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Θα είστε αρκετά δύσπιστοι με αποτέλεσμα να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ τις φιλικές και τις ερωτικές θα τις έχετε κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με το σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις που ευθύνεστε εσείς.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε. Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης.
 
ΛΕΩΝ: Εάν θελήσετε να απομονωθείτε κάντε το, αφού κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ότι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός.
 
ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεχάστε τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι τις παλιές σας διαφωνίες έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε.