Social Icons

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος...

Στις 3 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, φέρνει υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.
 
Στις 4 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.
 
Στις 5 ο Κρόνος σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξυπνάει μνήμες του παρελθόντος κάνοντάς σας να αναπολείτε στιγμές, αλλά και να θέλετε να τις ξαναζήσετε. Μείνετε στο παρόν, αντιμετωπίστε το και κοιτάξτε το μέλλον. Έχετε αμέτρητες δυνατότητες να πετύχετε και αν σας αποσπάει την προσοχή το περιβάλλον που βρίσκεστε, επιδιώξτε να απομονωθείτε και να βρείτε την ησυχία που χρειάζεστε.
 
Στις 6 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κρατηθείτε μακριά από σπατάλες, ανούσιες αγορές και έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει τη διαίσθηση και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.
 
Στις 8 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.
 
Στις 9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές.
 
Στις 11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Άρης στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δε θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας.
 
Στις 13 η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές.
 
Στις 15 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό, κάνει όμορφο το κλίμα στον προσωπικό σας χώρο, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ίδιο καλό κλίμα θα υπάρχει και στον εργασιακό σας χώρο για να προσεγγίσετε συνεργάτες και να εκθέσετε τα σχέδιά σας.
 
Στις 17 ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα ιδανική για να κλείσετε υποθέσεις που δε χρειάζεται να ασχολείστε πια μαζί τους, αλλά και για να ανοίξετε πανιά για νέα σχέδια με οδηγό τη διαίσθησή σας. Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας.
 
Στις 18 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Άρη στο Σκορπιό, αυξάνει τον ερωτισμό και το πάθος σας, οπότε  και τη διάθεσή σας για παιχνίδια.
 
Στις 20 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί τον οικονομικό τομέα και φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.
 
Στις 21 ο Άρης στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν.
 
Στις 23 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. 
 
Στις 25 ο Άρης περνάει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχου, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση. Όμως, καθώς ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, μειώνοντας την υπομονή και τις αντοχές σας, αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.
 
Στις 27 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).