Social Icons

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Ηρεμήστε το έτερον σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.
 
ΛΕΩΝ: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δε θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ότι είναι άχρηστο, ότι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν. Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τηρείστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Εάν είστε κουρασμένοι η αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά.