Social Icons

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

«ΦΥΛΑΧΤΟ - ΓΟΥΡΙ 2024»

Χειροποίητο «Φυλαχτό - Γούρι»
κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου με τη δύναμη των βοτάνων και των φυτών της φύσης, τη βοήθεια των αγγέλων και πρόσθετα στοιχεία τύχης, συνδυασμένα με αιθέρια έλαια, για να απολαύσετε τα οφέλη του σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να τα διατηρήσετε όσο διαρκεί το 2024.
Κατασκευάστηκε με πολλή αγάπη και σας το προσφέρουμε για να δεχθείτε θετικές δονήσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.  
 
Η Χειροποίητη Κατασκευή του είναι η δύναμή του, καθώς κάθε στοιχείο που περιλαμβάνει έχει μετρηθεί, τοποθετηθεί και ενισχυθεί με προσευχή, πριν σφραγιστεί με κερί. Το «Φυλαχτό- Γούρι 2024» ενισχύει και προσφέρει άνοιγμα και θετικές επιρροές για ευημερία, πλούτο, κέρδη, τύχη, επιτυχία, προστασία, συναισθηματική ισορροπία, καθαρισμό ενέργειας και χώρου, επαγγελματικά ανοίγματα, σεβασμό, αγάπη, καθαρές φιλίες, γονιμότητα, καθαρή σκέψη, σωστές αποφάσεις.
 
Μικρό
για να τοποθετηθεί παντού. Χειροποίητο γι’ αυτό δε μοιάζει με κανένα. Διακριτικό για να μην τραβάει την προσοχή. Κομψό για να μη χαλάει την αισθητική σας. Πρωτότυπο καθώς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα του εμπορίου. Πολυμορφικό αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Αποτελεσματικό καθώς ενισχύει τη θετική αύρα.
 
Τοποθετήστε το στο χώρο σας δημιουργώντας μια καλαίσθητη ατμόσφαιρα και απολαύστε τα οφέλη του όλη τη χρονιά. Αποκτήστε το για εσάς, την εργασία σας, το κατάστημά σας, το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Κάντε δώρο το «Φυλαχτό- Γούρι 2024» σε φίλους, γνωστούς, συνεργάτες ή σε όσους νοιάζεστε και αγαπάτε και κερδίστε τις εντυπώσεις.
 
Παραδίδεται συσκευασμένο
σε φινετσάτο πουγκί από εξαιρετικής ποιότητας λινάτσα, με οδηγίες για να το χρησιμοποιήσετε με ποικίλους τρόπους τόσο εσείς όσο και τα άτομα που περιλαμβάνει η οικία σας.
 
Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα γούρια που απλά στολίζουν το χώρο και προσελκύστε τα αγαθά της ζωής αποκτώντας το «Φυλαχτό – Γούρι 2024»
 
Δίνεται στην προνομιακή τιμή των 25€ έκαστο.
Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 
Τρόποι παραγγελίας:
-         Καλώντας στα τηλέφωνα 210 4131584 / 210 4222828 / 6932 232132, εργάσιμες ημέρες από 11:00 έως 21:00
-         Στέλνοντας sms γράφοντας ΓΟΥΡΙ στο 6932232132, για να σας καλέσουμε
-         Στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη ΓΟΥΡΙ και το τηλέφωνό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aleousi@gmail.com
-         Στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη ΓΟΥΡΙ και το τηλέφωνό σας στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/leousianta
 
Τρόποι πληρωμής:
-         Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης (Alpha, Eurobank, Εθνική)
-         Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, μέσω ασφαλούς Online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva wallet
-         Εξόφληση στο γραφείο (για παραλαβή από την έδρα μας)
 
Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής
Εφάπαξ πληρωμή, χωρίς δόσεις.

Τρόποι αποστολής:
-         Με BOX NOW (πανελλαδικά σε locker επιλογή σας, πατήστε το σύνδεσμο και βρείτε ποιο locker σας εξυπηρετεί σύμφωνα με τον ταχυδρομικό σας κώδικα  https://boxnow.gr/locker-finder )
-         Με ΕΛΤΑ συστημένο ( για όλη την Ελλάδα και εξωτερικό)
-         Παραλαβή από την έδρα μας (Σωτήρος Διός 47- Πασαλιμάνι, Πειραιάς)
 
Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το χειροποίητο «Φυλαχτό - Γούρι 2024» που φτιάχτηκε με άπλετη αγάπη, συγκέντρωση και σεβασμό για όλους εσάς που μας τιμάτε με την προτίμησή σας.