Social Icons

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2024

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της και ξεκινάει μια καινούρια. Αποχαιρετήστε λοιπόν, το 2023 και υποδεχτείτε το 2024, διατηρώντας την αισιοδοξία σας σε υψηλά επίπεδα για να επωφεληθείτε τα δώρα που έχουν ετοιμαστεί για όλους σας και τον καθένα χωριστά. 

Στην αρχή της χρονιάς θα είναι ορατές πολλές αλλαγές, που μπορεί να υποδηλώνουν πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Αρκετές χώρες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αγώνες, προκλήσεις και ανησυχίες ορισμένων ασθενειών. Αυτά τα δεδομένα θα δημιουργήσουν ψυχικό και κοινωνικό αποπροσανατολισμό, αλλά και ξαφνική ανισορροπία του πλήθους. Σαφώς θα υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης έργων.
 
Το 2024 ξεκινάει με τον επιθετικό Άρη να μετακινείται από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές αλλαγές ενοχλώντας ορισμένους ανθρώπους. Όσοι εργαστούν σκληρά θα απολαύσουν τα οφέλη και τα αποτελέσματα, γιατί ο Κρόνος επιβραβεύει αυτούς που δουλεύουν. Η θέση του θα είναι πολύ σημαντική, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την καριέρα, την πολιτική διακυβέρνηση και τις εξωτερικές υποθέσεις, ιδιαίτερα το διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο που θα κινείται ανάδρομα. 
 
Φέτος θα μπορείτε να προβείτε στη λήψη πολλών σημαντικών αποφάσεων που θα ακολουθούν αλλαγές, με νέες στρατηγικές και συμμαχίες. Όσοι ρισκάρετε σε επενδύσεις θα έχετε καλά κέρδη μετά τον Μάιο.
 
Με εξαίρεση την Αφροδίτη που θα κινείται ορθόδρομη όλη τη χρονιά, όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες θα βρεθούν σε ανάδρομη πορεία.
 

Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να κινείται μεταξύ Αιγόκερου και Υδροχόου σε ορθή, αλλά και σε ανάδρομη πορεία, οπότε θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές σε εταιρείες, ιδρύματα χωρών. Η μετακίνησή του εστιάζει στο μέλλον, την αλλαγή, τα προσωπικά όνειρα, καθώς και ότι είναι συλλογικό, όμως, θα σας υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία τυχόν ζητήματα της τελευταίας στιγμής που πρέπει να επιλύσετε. 
 
Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα κινούνται όλη τη χρονιά στους Ιχθείς και ο Ουρανός στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές εξελίξεις για αφθονία και εκτόξευση της ψυχικής ενέργειας. Μια που το 2024 ξεκινάει και τελειώνει με αναδρομές, είναι επόμενο να ξεκινάτε και να τελειώνετε με εστίαση στις δεύτερες ευκαιρίες, στις επαναλήψεις και στις επεξεργασίες.


Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν και 4 εκλείψεις, δύο Σελήνης και δύο Ηλίου.
Στις 25/3 πραγματοποιείται παρασκιώδης έκλειψη Σελήνης και  Πανσέληνος στο Ζυγό.  Οι δυσκολίες στην επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα θα ενταθούν και θα συνεχιστούν έντονα. Το κλίμα θα είναι τεταμένο, άρα νεύρα και εγωιστικές συμπεριφορές θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Οι ισορροπίες δύσκολα θα κρατηθούν και θα βγαίνετε εύκολα εκτός προγράμματος στα επαγγελματικά σχέδια, ενώ οι σχέσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου.
Στις 8/4 πραγματοποιείται ολική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Κριό. Είναι πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείτε εντατικά με τα σχέδια και τους στόχους σας, να κάνετε αλλαγές αν κρίνεται ότι είναι απαραίτητες, να ασχοληθείτε με νέες και παλιές συνεργασίες και να συλλέξετε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Συντονιστείτε με το περιβάλλον σας και πράξτε ανάλογα τη στιγμή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου.
Στις 18/9 πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στους Ιχθείς, γεγονός που θα αυξήσει τα άγχη και τους προβληματισμούς σας, μπερδεύοντας τη σκέψη σας για τα μελλοντικά σχέδια. Η ανισορροπία που θα υπάρχει γύρω σας, δε θα επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα τη συνέχεια  που έχετε για το μέλλον σας και στο χάος που θα υπάρχει θα μπερδεύεστε συναισθηματικά. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του  μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου.
Στις 2/10 πραγματοποιείται δακτυλοειδής έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Προσεγγίστε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, μοιραστείτε μαζί τους στιγμές και περάστε ευχάριστες ώρες. Ακούστε άτομα που εμπιστεύεστε τι έχουν να σας πουν, γιατί μέσα από τις αποκαλύψεις τους θα βρείτε διέξοδο σε σημαντικά σας προβλήματα. Ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας, χωρίς να αλλάξετε για να αρέσετε στους άλλους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου.
 

Κι ενώ η χρονιά θα προχωράει για όλους, μερικά ζώδια είναι προορισμένα να λάμψουν περισσότερο από τα υπόλοιπα και αυτά είναι ο Τοξότης, ο Λέων, ο Ζυγός, ο Ταύρος, οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς.
Ο Τοξότης θα βιώσει μια χρονιά γεμάτη αφθονία και καλή τύχη. Η αισιόδοξη και περιπετειώδης φύση σας, θα σας ωθήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες και ευνοϊκά αποτελέσματα. Ο Λέων θα προσελκύει μια σειρά από τυχερές ευκαιρίες, που θα του ανοίξουν το δρόμο για επιτυχία και εκπλήρωση. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα που θα επιδείξει, θα του δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα του έρθουν. Ο Ζυγός θα ζήσει μια χρονιά γεμάτη ευνοϊκές ευκαιρίες και τυχερές συναντήσεις, με νέα ξεκινήματα, μια σειρά από τυχερά γεγονότα και απροσδόκητες ευλογίες.

Ας δούμε πως θα κινηθεί συνοπτικά η χρονιά στα 12 ζώδια. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις πατήστε το σύνδεσμο που ακολουθεί το κάθε ζώδιο.
 
Κριός: Η χρονιά θα δημιουργήσει ευνοϊκά αποτελέσματα στα οικονομικά σας σχέδια και μαζί με αυτά θα φέρει και θετικά πράγματα στην καθημερινότητα και στη ζωή σας. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι να εργαστείτε πιο σκληρά από ότι τη χρονιά που πέρασε, για να μπορέσετε να πετύχετε σε διάφορους τομείς. Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε άφθονες, οπότε είναι πιθανό να σας κυριεύσει το άγχος και κατ’ επέκταση να έχετε ενοχλήσεις στην υγεία σας. Δώστε βαρύτητα και στην οικογενειακή σας ζωή που έχετε αφήσει στο περιθώριο, καθώς και στα πρόσωπα που την περιβάλλουν.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Κριός 2024
 
Ταύρος: Θα είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια το 2024, άρα μπορείτε να περιμένετε μια χρονιά γεμάτη με ευνοϊκά αποτελέσματα. Θα βιώσετε άφθονες ευκαιρίες και τυχαία γεγονότα, αλλά με την αποφασιστικότητα και την πρακτικότητα που σας διακρίνει, θα τις  αξιοποιήσετε στο έπακρο. Στην καριέρα και στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια σταθερή άνοδος, που θα σας ωθήσει σε μεγάλα εγχειρήματα με συνεχή ανάπτυξη και σταθερότητα. Οι νέες πόρτες που θα ανοίξουν, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση, εμβαθύνετε σε νέες συνεργασίες  και προσελκύστε νέα πρόσωπα κοντά σας. Οι σχέσεις σας θα ευδοκιμήσουν, αν ενισχύσετε την εμπιστοσύνη, τη δέσμευση και την αμοιβαία κατανόηση. Καθώς θα εξελίσσεται η χρονιά, φροντίστε να παραμείνετε ανοιχτοί και προσαρμοστικοί στις αλλαγές.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Ταύρος 2024
 
Δίδυμοι: Θα ζήσετε μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, αφού θα ευλογηθείτε με ένα κύμα θετικής ενέργειας που θα σας ωθεί στην επιτυχία. Αφού προσαρμοστείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, θα βρεθείτε  στο επίκεντρο ευνοϊκών συγκυριών. Θα υπάρχει αρμονική ατμόσφαιρα, που θα ενισχύσει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας προσπάθειες και θα σας ανοιχθούν πόρτες σε νέα εγχειρήματα και συναρπαστικές περιπέτειες. Η τύχη θα σας ακολουθεί σταθερά, βοηθώντας να αναδείξετε τα ταλέντα σας, αλλά η επιτυχία θα είναι εφικτή είτε πρόκειται για την καριέρα, είτε για τις σχέσεις σας. Καθ’ όλη τη χρονιά πρέπει να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες και να αγκαλιάσετε τις αλλαγές. Εξάλλου, η προσαρμοστική σας φύση, θα επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις τυχερές συνθήκες που θα έρχονται μπροστά σας. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Δίδυμοι 2024
 
Καρκίνος: Το 2024 θα έχετε τύχη σε θέματα καρδιάς. Οι ρομαντικές ευκαιρίες θα αφθονούν, ενώ θα προσελκύετε πιθανούς συντρόφους με τη ζεστασιά και την ευαισθησία σας. Όσο προχωρά η χρονιά η γοητεία σας θα αυξάνεται και θα τραβάτε την αγάπη σαν μαγνήτης. Εμβαθύνετε σε υπάρχουσες σχέσεις ή ξεκινήσουν νέες συναρπαστικές περιπέτειες στον έρωτα. Η διαίσθηση θα σας οδηγήσει να δημιουργήσετε συνδέσεις που θα σας προσφέρουν ολοκλήρωση. Αγκαλιάστε τις ευκαιρίες με ανοιχτό μυαλό, εμπιστευτείτε την κρίση σας και αφήστε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν μόνα τους. Καλλιεργήστε νέα ενδιαφέροντα, κατανοήστε τους γύρω σας και στηριχθείτε σε όσους έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Καρκίνος 2024
 
Λέων: Τη φετινή χρονιά θα βιώνετε μια σειρά τυχερά γεγονότα στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών. Η αναγνώριση και οι έπαινοι θα σας έρχονται αβίαστα, ωθώντας σας προς την επαγγελματική εξέλιξη. Η τόλμη και η δυναμικότητα που θα δείξετε για να υποστηρίξετε τις φιλοδοξίες σας, θα ανταμειφθούν με προαγωγές, αυξήσεις και συναρπαστικά νέα εγχειρήματα. Σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρχει άνθηση, καθώς οι ευκαιρίες για ανάπτυξη θα είναι άφθονες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη χαρά και ικανοποίηση, ενώ ο ρομαντισμός και το πάθος θα προσελκύει το ταίρι σας ή τον πιθανό σύντροφό σας. Αναμφισβήτητα θα είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, καθώς θα διανύσετε μια επιτυχημένη χρονιά.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Λέων 2024
 
Παρθένος: Το 2024 θα αυξήσει σημαντικά τη φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο, δίνοντας μεγάλες πιθανότητες προόδου αν και θα αυξηθεί η εργασιακή πίεση πάνω σας. Για να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες, πρέπει να κρατήσετε τις σκέψεις σας ανοιχτές. Θα υπάρχουν ορισμένα ανεπιθύμητα έξοδα που σίγουρα θα σας προβληματίσουν για το οικονομικό σας μέλλον. Όμως, λίγο δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για την προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να ισορροπήσετε ανάμεσα στις εντάσεις που θα υπάρχουν και να μην αφεθείτε σε καυγάδες. Προχωρήστε σε επενδυτικά σχέδια με προσεκτικά βήματα, καθώς θα ελλοχεύουν κίνδυνοι. Τη νέα χρονιά θα υπάρξει άνοδος σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά είναι πιθανόν να χρειαστεί να ταξιδέψετε για τα εργασιακά σας θέματα
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Παρθένος 2024
 
ΖΥΓΟΣ: Η διπλωματική σας φύση θα σας επιτρέπει να επιλύετε αβίαστα τις συγκρούσεις, να σφυρηλατήσετε αρμονικές συνδέσεις και να περιηγηθείτε σε διάφορες καταστάσεις με ευκολία και φινέτσα.  Στις σχέσεις σας θα υπάρχει ένα κύμα αγάπης και στοργής που θα καλλιεργήσει βαθύτερους δεσμούς, ενώ η δικαιοσύνη που επιλέγετε θα ανταμειφθεί. Το 2024 θα βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και αυτό θα σας ανοίξει πόρτες για την επαγγελματική σας εξέλιξη και επιτυχία. Θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να επιδείξετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε την αναγνώριση. Η έμφυτη ικανότητά σας να βλέπετε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης, θα βοηθήσουν στο να αποφύγετε περιττές παγίδες. Η ικανότητα να προσαρμόζεστε στις αλλαγές θα χρησιμεύσει ως καθοδηγητικό φως, για να  θα ζήσετε μια χρονιά γεμάτη αφθονία και επιτυχία.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Ζυγός 2024
 
Σκορπιός: Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν σίγουρα, παρόλο που κάποιοι μήνες θα σας δυσκολεύουν στα σχέδιά σας. Θα υπάρχει κάποια αστάθεια στον οικονομικό τομέα, ενώ τα ασταμάτητα ή τα απρόσμενα έξοδα θα σας κρατούν συνεχώς αγχωμένους. Το 2024 θα είναι αρκετά ευνοϊκό σε συναισθηματικά και ερωτικά θέματα, ωστόσο σχέσεις που δε θα έχουν γερό υπόβαθρο ενδέχεται να οδηγηθούν σε χωρισμό. Διαλέξτε προσεκτικά τα άτομα που θα συναναστρέφεστε, ώστε να μη δώσετε την ευκαιρία σε εκείνους που θέλουν να βλάψουν την εικόνα σας να τα καταφέρουν. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από μικροατυχήματα και επενδύσεις αμφιβόλου ποιότητας που θα αυξήσουν το ρίσκο χωρίς κέρδος.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Σκορπιός 2024
 
Τοξότης: Η έμφυτη περιέργεια και η προθυμία να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, θα σας δώσουν πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους που θα ενισχύσουν περαιτέρω την καλή σας τύχη. Καθώς η χρονιά θα προχωράει, η αισιοδοξία σας θα παραμένει ακλόνητη και θα λειτουργεί ως μαγνήτης, προσελκύοντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία και εκπλήρωση. Το περιπετειώδες πνεύμα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να τολμάτε άφοβα σε αχαρτογράφητες περιοχές, ανοίγοντας δρόμους σε νέες δυνατότητες και ανακαλύψεις. Η προθυμία να ρισκάρετε θα σας φέρει απροσδόκητες ανταμοιβές, δημιουργώντας μια συνεχή ροή τύχης. Ως εκ τούτου, το 2024 αποδεικνύεται μια αξιοσημείωτη χρονιά για εσάς, καθώς θα απολαμβάνετε τη δόξα του να είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Τοξότης 2024
 
Αιγόκερως: Η χρονιά θα είναι πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις συνεργασίες σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να λάβετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα και θα έχετε αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε, χωρίς να πράξετε βιαστικά. Πρέπει να κινηθείτε έξυπνα και να διατηρήσετε τις ισορροπίες μεταξύ εξόδων και κερδών. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώνει και μαζί με αυτόν και η ενέργειά σας. Εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε επενδύσεις, το 2024 ενδέχεται να είναι κατάλληλο. Οι δυνατότητές που έχετε για να πετύχετε θα αυξηθούν, οπότε θα έχετε την τάση να θέλετε να ηγηθείτε στους γύρω σας. Η επιτυχία σίγουρα θα σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά θα πρέπει να κρατάτε αποστάσεις από ψεύτικες υποσχέσεις.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Αιγόκερως 2024
 
Υδροχόος: Οι επιρροές που θα δέχεστε το 2024 λόγω της επιρροής των πλανητών, θα είναι ευεργετικές. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ θα συνεχίσετε να εργάζεστε σε έργα που έχετε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά. Η θετική σκέψη θα σας συνοδεύει σε κάθε βήμα, οπότε θα αυξηθεί σημαντικά η αυτοπεποίθησή σας. Αύξηση θα υπάρχει και στα κέρδη, με αποτέλεσμα η πρόοδος, η επιτυχία και η ευημερία να σας περιμένουν. Μπορεί να υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Θα μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με περισσότερη σαφήνεια και να τις εκπληρώσετε. Οι σωστές συνεργασίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Αιγόκερως 2024
 
Ιχθείς: Η θετική ενέργεια θα υπάρχει άφθονη το 2024, οπότε ήρθε η στιγμή να μετριάσετε την ονειροπόληση και να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Θα υπάρχει ευημερία και τα οικονομικά σας θα ευδοκιμήσουν. Οι σχέσεις σας θα ανθίζουν και θα εκπέμπετε μια ακαταμάχητη γοητεία. Η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία και θα διαπρέψετε σε δημιουργικές και καλλιτεχνικές προσπάθειες λαμβάνοντας αναγνώριση και ανταμοιβές. Ο δρόμος για την επαγγελματική σας ολοκλήρωση θα είναι στρωμένος με ευκαιρίες που  θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Η νέα χρονιά θα είναι αξιοσημείωτη σε θέματα τύχης και ευημερίας, ενώ η αισιοδοξία και η ενισχυμένη διαίσθηση, θα σας οδηγήσουν προς την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών σας.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Ιχθείς 2024

Καλή χρονιά!!