Social Icons

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.
 
ΛΕΩΝ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.
 
ΖΥΓΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου.
 
ΙΧΘΥΣ: Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Βελτιώστε εργασία και οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε πιο παρατηρητικοί για να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις.