Social Icons

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.
 
ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψετε τα πράγματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείται με θάρρος. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής.