Social Icons

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...

Στις 3 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνοντας τα πάνω κάτω και αφήνοντας παντού εκκρεμότητες. Η επικοινωνία θα προσκρούει σε εμπόδια, οι αντοχές περιορίζονται, ενώ μειώνεται αισθητά και η βοήθεια από πρόσωπα τη οικογένειας. Μη δώσετε βάση σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, καθώς οι περισσότερες θα είναι κάλπικες ή ουτοπικές. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη φαντασία σας και σας κάνει υπέρμετρα δημιουργικούς δίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα.
 
Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
 
Στις 8 πραγματοποιείται ολική έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε νέα σχέδια και την επιθυμία να ανοίξετε τα φτερά σας. Τολμήστε να κάνετε ορισμένες αλλαγές έχοντας την αίσθηση του μέτρου και την απαιτούμενη υπομονή, για να μη βιάσετε τα πράγματα. Όλα έχουν τη σωστή στιγμή για να γίνουν και κάποια χρειάζονται το χρόνο τους. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 10 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Κριό σε σύνοδο με τον  Κρόνο στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να βρείτε πρακτικές λύσεις.
 
Στις 11 ο Ήλιος στον Κριό σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, βοηθάει την επικοινωνία σας να κινείται σε καλό επίπεδο και οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις προτάσεις σας.
 
Στις 19 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και καλές ειδήσεις. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες. Ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία στον Ταύρο, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. 


Στις 21 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δε θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας.
 
Στις 24 η Πανσέληνος στο Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο το θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
 
Στις 26 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, οπότε επανέρχεται ο ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα σε πρώτο πλάνο. Θα έχετε την τάση να κινηθείτε άμεσα για τα σχέδιά σας, οπότε θα αναλωθείτε σε σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών.
 
Στις 29 ο Άρης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας δίνει έμπνευση, αυξάνει τη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία σας.
 
Στις 30 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο,
και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς).