Social Icons

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.
 
ΛΕΩΝ: Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.
 
ΖΥΓΟΣ: Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή. Καλλιεργήστε τι κλίμα της καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού μην απογοητευτείτε. Εάν ψάξετε καλύτερα θα βρείτε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε τη μέρα μα βαρετούς ανθρώπους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο. Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων. Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δε θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα.