Social Icons

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή. Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.
 
ΛΕΩΝ: Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες. Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας. Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για ν βρείτε κατανόηση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε.