Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ 2016

Μια χρονιά υπερδραστήρια έρχεται για εσάς τους Διδύμους, γεμάτη υποσχέσεις, αλλαγές και νέα δεδομένα. Ο δάσκαλος Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 στον τομέα των σχέσεών σας, ωθώντας σας να επικεντρωθείτε σε αυτές και στις δεσμεύσεις που μπορείτε να πάρετε.

Η στιγμή των σοβαρών αποφάσεων έφτασε και πρέπει επιτέλους να αποφασίσετε με μόνο κριτήριο τον εαυτό σας και να απομακρύνετε ότι δε σας ικανοποιεί στη ζωή σας κάνοντας την απαραίτητη αξιολόγηση.

Η νέα χρονιά επικεντρώνεται στην καριέρα σας, στους μακροπρόθεσμους στόχους που έχετε θέσει, αλλά και στις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε.

Με τον Άρη να κινείται στον τομέα της καριέρας σας τους δύο πρώτους μήνες, ασχοληθείτε εντατικά με τα σχέδιά σας και βελτιώστε τη θέση σας στον εργασιακό χώρο.

Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου φέρνει στην επιφάνεια σχέδια που υστερούσαν σε σαφήνεια, δίνοντάς τους ώθηση να φτάσουν πλέον στην ολοκλήρωση.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου έχει δυο όψεις για εσάς. Από τη μία σας απελευθερώνει συναισθηματικά για να ανοίξετε την καρδιά σας στα πρόσωπα που θέλετε και από την άλλη σας ζητάει να συμβιβαστείτε πάνω σε ένα ζήτημα που επηρεάζει τη ζωή σας. Επιλύστε διαφορές που έχετε ειδικά αν αφορούν αγαπημένο πρόσωπο, δώστε και λάβετε αγάπη και γιατί όχι, τολμήστε να ερωτευθείτε ξανά.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη τον Ιούνιο μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στην εργασία σας και να σας ωθήσει σε αναθεωρήσεις, αλλά αυτό θα σας προετοιμάσει ώστε τον Ιούλιο θα είστε άκρως παραγωγικοί.

Από το Σεπτέμβριο και μετά βελτιώνεται η κατάσταση στον οικογενειακό σας χώρο και θα μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη  καθημερινότητα.

Επεκτείνετε το μυαλό σας με νέους τρόπους και εξερευνήστε ότι θέλετε να μάθετε.

Δείτε το 2016 ως την αρχή ενός νέου ταξιδιού επέκτασης και ανάπτυξης για τη ζωή σας, που θα αποκαταστήσει την ισορροπία ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Ξεκινήστε τη νέα χρονιά καλλιεργώντας εμπιστοσύνη με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να μάθετε καλύτερα τους συνεργάτες σας, να διαχωρίσετε ποιοι θα είναι συνοδοιπόροι σας στο μέλλον και να κρατήσετε αποστάσεις από κάποιους. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και μην περιμένετε να σας υποδείξουν άλλοι τις σωστές επιλογές, καθώς κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι σας ταιριάζει. Βρείτε το δρόμο σας και αρχίστε να αισθάνεστε ασφαλείς με τη ζωή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Οργανωθείτε επαγγελματικά και γίνετε πιο παρατηρητικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας. Παραμείνετε στις επάλξεις για να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ευελιξία μικρά εμπόδια που ίσως προκύψουν. Είστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε δυσκολίες και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να μην κάνετε πισωγυρίσματα. Ταυτόχρονα προγραμματίστε μικρά ταξίδια ή μονοήμερες αποδράσεις που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας σωματικά και ψυχικά και θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τον εργασιακό χώρο.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Με δύο εκλείψεις να πραγματοποιούνται μέσα στο μήνα, ίσως να νιώσετε αρκετές φορές ότι χάνετε τον έλεγχο και τον προσανατολισμό σας. Μην πτοείστε αλλά αντιθέτως εργαστείτε σκληρά και κάντε εκκινήσεις σε σχέδια και στόχους. Διατηρήστε τις ισορροπίες μέσα και έξω από τον εργασιακό σας χώρο, ακόμα και όταν οι καταστάσεις σας δυσκολεύουν. Αφήστε το πάθος και την έμπνευση να σας οδηγήσουν σε σωστά μονοπάτια και δε θα μείνει παραπονεμένος ούτε ο συναισθηματικός σας τομέας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Αυτό το μήνα δώστε περισσότερη βαρύτητα στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα στις πολύ προσωπικές. Θα σας γίνουν παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα ότι είναι παραμελημένα από πλευρά σας και θα ζητήσουν, σχεδόν θα απαιτήσουν χρόνο από εσάς. Μην αγνοήσετε τι γίνεται γύρω σας γιατί τα παράπονα δε θα έχουν τελειωμό, κάτι που δε θα σας αρέσει καθώς δε θα έχετε σωστά επιχειρήματα να τα αντικρούσετε. Εάν θεωρήσετε πως ορισμένες από τις σχέσεις σας έχουν κάνει τον κύκλο τους και πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας, πράξτε με ώριμη σκέψη τη συνέχεια.

ΜΑΙΟΣ 2015
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται ανάδρομος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η επικοινωνία σας θα προσκρούει σε εμπόδια και θα είναι δύσκολο να εκφραστείτε και να δείξετε πως νιώθετε πραγματικά. Το παρελθόν ζωντανεύει πάλι μπροστά σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που είχατε αφήσει μισές ή είχατε προσπεράσει. Αν θέλετε το μέλλον σας ξεκάθαρο και να μπορείτε να διεκδικήσετε ότι σας αξίζει, βάλτε οριστικό τέλος σε ότι θεωρείτε πληγές.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία και το καλύτερο είναι ότι βρίσκεται στο ζώδιό σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ανακαλύψτε μέσα από νέες γνωριμίες μελλοντικούς συνεργάτες ή καλούς φίλους. Μέσα σε όλα που έχετε να κάνετε αυτό το μήνα, δείξτε ενδιαφέρον και για την υγεία σας. Έχετε κουράσει αρκετά τον οργανισμό σας και χρειάζεται επειγόντως την προσοχή σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Η καθημερινότητά σας αρχίζει να καλυτερεύει και αισθάνεστε πιο όμορφα και γεμάτοι ενέργεια. Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να βάλετε τα θεμέλια στα σχέδιά σας και προσεγγίστε τους στόχους σας με αργά και σταθερά βήματα. Βρίσκεστε στην αρχή του νέου σας ταξιδιού και εσείς βάζετε τα όρια και τους κανόνες. Ζητήστε τη βοήθεια όσων εμπιστεύεστε και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Διαχωρίζοντας τη λογική από το συναίσθημα δεν πρόκειται να πέσετε σε παγίδες.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2016
Είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν στον επαγγελματικό τομέα, παρόλο που ξέρετε ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να βάλετε τάξη. Αφοσιωθείτε στις δεσμεύσεις που έχετε να φέρετε σε πέρας, χωρίς να αναλάβετε ακόμα περισσότερες, καθώς οι απαιτήσεις μπορούν να σας παγιδέψουν και να σας συντρίψουν. Αφήστε άτομα που σας αγαπούν και είναι έτοιμα να σας στηρίξουν να το πράξουν γιατί θα χρειαστείτε ένα χέρι βοηθείας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου σας αφήνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού σας και να κάνετε ότι χρειάζεται για να βελτιώσετε της ζωή σας στον προσωπικό σας χώρο. Προχωρήστε σε μία μικρή ανακαίνιση αν αυτό είναι που έχετε ανάγκη που χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας θα σας κάνει να χαμογελάτε. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο στενό συγγενικό σας περιβάλλον που μεταξύ σας έχετε απομακρυνθεί είναι καλή στιγμή για να συμφιλιωθείτε και να επανασυνδεθείτε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Έχετε ξεκινήσει ήδη τις αλλαγές στη ζωή σας και θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερες. Μην το παρακάνετε γιατί χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσετε τη νέα τάξη πραγμάτων. Μην αφήνετε να σας συνεπάρει η χαρά και ο ενθουσιασμός και χάσετε το μέτρο. Επικεντρωθείτε στα τελικά αποτελέσματα για να δείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και ωφεληθείτε την πρόοδο. Ο δρόμος που θα διανύσετε μεγάλος, αλλά όσο είστε συγκεντρωμένοι και μαχητικοί δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Κάποιοι από τους μήνες που πέρασαν είχαν υψηλές απαιτήσεις από εσάς και σας έκαναν να νιώθετε πως έχετε εγκλωβιστεί σε καταστάσεις και πρόσωπα. Ανήκετε στα ζώδια που δεν τους αρέσουν οι δεδομένες καταστάσεις, οπότε αυτό που θα θέλετε να αισθανθείτε διακαώς θα είναι η ελευθερία κινήσεων. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να απολαύσει τις μέρες που έρχονται. Λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμα δε βλάπτει, απεναντίας θα σας βοηθήσει να είστε μακριά από τα εργασιακά σας καθήκοντα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Το 2016 φτάνει στο τέλος του και εσείς θέλετε μέσα στο μήνα να πραγματοποιήσετε και να υλοποιήσετε ότι δεν κάνατε τόσους μήνες πριν. Μπορεί να έχετε τις αντοχές αλλά αν δεν προσεγγίσετε τα «θέλω» σας κάνοντας ένα βήμα πίσω και με διαφορετική προοπτική, δε θα μπορέσετε να φτάσετε τους στόχους σας. Έχετε πάλι μεγάλο δρόμο να διανύσετε, όποτε μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες γιατί η απάντηση μπορεί να βρίσκεται εκεί. Κλείστε τη χρονιά χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τη λογική και το χιούμορ σας.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132