Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2016

Σκληρή δουλειά και αφοσίωση είναι τα βασικά που θα πρέπει να ακολουθήσετε τη νέα χρονιά που θα διανύσετε. Και αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς, απλώς θα πρέπει να προχωρήσετε πιο γρήγορα και να λάβετε περισσότερα ρίσκα για να επιτευχθεί σε ότι κάνετε η επιτυχία. Το 2015 περάσατε ορισμένες δυσκολίες και το 2016 δεν φαίνεται να διαφέρει.
 
Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον ορίζοντα που δεν πρόλαβαν να γίνουν πέρσι και θα δοκιμαστούν η δύναμη του μυαλού και το σώμα σας. Όμως, έχετε ήδη τη γνώση και την υπομονή για να ξεπεράσετε εμπόδια, να αντισταθείτε σε πειρασμούς και να επιβραδύνετε συμβιβασμούς.

Πλούτωνας, Ποσειδώνας και Ουρανός, θα βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σας, αναμορφώνοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Καρμικές συνδέσεις, ενίσχυση δεσμεύσεων, αλλά και επιστροφή προσώπων του παρελθόντος, είναι τα πιθανά σενάρια για φέτος. Τους πρώτους δύο μήνες  περάστε περισσότερο χρόνο με οικογενειακά σας πρόσωπα και τα προβλήματά τους.

Τον Απρίλιο θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και θα επεκταθείτε κοινωνικά. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα και βεβαιωθείτε ότι φυλάγεστε και κρατάτε αποστάσεις από άτομα με κακές προθέσεις. Μέχρι τον Αύγουστο θα έχετε αρκετή θετική ενέργεια για να προφυλαχθείτε από κακοτοπιές και να ανταποκριθείτε στην πραγματικότητα.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για να εργαστείτε στη βελτίωση των οικονομικών σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και δημιουργήστε και νέες που θα βοηθήσουν στην άνοδο του προϋπολογισμού σας. Επενδύστε χρόνο και χρήμα στον τομέα της εργασίας και ο Νοέμβριος σας υπόσχεται παραγωγικότητα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  2016
Ο πρώτος μήνας του έτους κάνει τα πρώτα βήματα για να προγραμματίσετε το μέλλον. Δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερη αρχή για εσάς που σας αρέσει η οργάνωση και ο προγραμματισμός περισσότερο από τη διασκέδαση. Θα έχετε πολλή δουλειά να γεμίσετε το χρόνο σας για να μη βαριέστε, αλλά καλό θα είναι και να ξεκουράζεστε στο ενδιάμεσο και να χαλαρώνετε. Κάντε ένα πλάνο των εργασιών σας και διατηρήστε το χωρίς περιττές προσθήκες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Η σκέψη σας θα τρέχει με τρελές ταχύτητες και το πολύστροφο μυαλό σας θα κατεβάζει τη μία ιδέα μετά την άλλη. Μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιες από αυτές και μερικές να τις μοιραστείτε με άλλους που έχουν σας αποδείξει ότι σας εκτιμούν και θα πιστέψουν σε αυτές. Παράλληλα, εργαστείτε πάνω στα τρέχοντα ζητήματα για να μπορέσετε να διατηρήσετε την τάξη. Εάν σας γίνουν προτάσεις για μικρές αποδράσεις, δείτε τις με καλό μάτι και αποφασίστε να ακολουθήσετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα έρχεται να ταράξει την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας, ενώ δε θα είναι λίγες οι στιγμές που θα νιώσετε ανασφαλείς. Καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε και δύο εκλείψεις, αναζητήστε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Η οικογένειά σας μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή, ενώ η ψυχολογία σας θα καλυτερεύσει. Μειώνοντας το στρες και το άγχος όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
 Ο τέταρτος μήνας του χρόνου θα σας απασχολήσει περισσότερο τον συναισθηματικό και τον οικονομικό τομέα της ζωής σας. Οι έντονες συγκινήσεις που θα δεχθείτε από τον περίγυρό σας, σας βγάζουν έξω από τα νερά σας καθώς δε σας αρέσει ότι σας δυσκολεύει και σας βγάζει εκτός προγράμματος. Μη βιαστείτε να δεχτείτε τις επιπτώσεις ενώ έχετε σίγουρη διέξοδο για τα συναισθήματά σας. Σε οικονομικό επίπεδο αρχίζει να διαφαίνεται ευημερία στα έσοδα και ικανοποιητική αύξηση των κερδών σας.

ΜΑΙΟΣ 216
Ανοίγονται μπροστά στα μάτια σας νέοι τρόποι επέκτασης και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας φέρει πιο κοντά σε στόχους και σχέδια. Επωφεληθείτε τις καινούριες εμπειρίες που έχετε αποκομίσει, για να αντιμετωπίσετε με ευκολία ότι θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία σας. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο να αισθανθεί και πάλι κυρίαρχος του παιχνιδιού, παραμένοντας στο προσκήνιο και έχοντας στο πλευρό σας συμμάχους τους συνεργάτες σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Σήμα κατατεθέν του πρώτου μήνα του καλοκαιριού είναι «ψυχραιμία». Ο μπερδεμένος συναισθηματικός σας κόσμος έρχεται πάλι στο προσκήνιο, κάνοντάς σας να βγάζετε προς τα έξω ένα χαρακτήρα και μια συμπεριφορά που δε σας ταιριάζει και να σας βάλει σε περιττούς μπελάδες. Σαν άνθρωποι είναι λογικό να έχετε νεύρα, αλλά το σωστό είναι να βρείτε διεξόδους να εκτονώνετε το θυμό σας και να χαλαρώνετε και όχι να το κάνετε φωνάζοντας και για την ακρίβεια ουρλιάζοντας σε λάθος άτομα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Μετά από ένα μήνα που σχεδόν σας έφτασε στα άκρα, έρχεται ο Ιούλιος για να σας ηρεμήσει και να κατευνάσει τα πνεύματα. Συνεχίστε να εργάζεστε πάνω στα τρέχοντα θέματά σας και στις νέες ευκαιρίες που θα υπάρξουν και πάλι, χωρίς να αφήσετε το φόβο να σας στερήσει την επιτυχία. Θα έχετε αρκετή δουλειά να κάνετε και ευκαιρία για ταξίδια μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Δώστε το έναυσμα στους συνεργάτες σας να δημιουργήσουν μαζί σας καθώς είστε πιο ικανοί απ’ όσο έχετε μέχρι τώρα συνειδητοποιήσει.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Πλέον κατανοείτε τα πάντα καλύτερα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας ελεγχόμενα για να ωθήσετε καινούρια πράγματα στη ζωή σας. Η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτας σας και απαιτείτε να κρατήσετε αποστάσεις από μεγάλες επενδύσεις.  Αναζητήστε τρόπους που θα βοηθήσουν στη συσσώρευση χρημάτων, κάνοντας ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση και η τύχη θα σας διαφωτίσει να δείτε το σωστό δρόμο. Οι βάσεις που θα θέσετε τώρα θα σας προετοιμάσουν για τον επόμενο κύκλο της ζωής σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα συν τη Σεληνιακή έκλειψη, χρειάζεται να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα που κρίνεται αναγκαίο. Έχετε πιέσει πολύ σκληρά τον εαυτό σας χωρίς να το ζητήσει κανένας και τώρα πρέπει να σταματήσετε να καταπιέζεστε και να ξεκουραστείτε. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο με τόσα που έχετε καταπιαστεί, αλλά μπορείτε να το πράξετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Οι ήρεμες στιγμές θα βοηθήσουν να βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Ο μήνας που θα διανύσετε είναι ο ιδανικός για να έρθετε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα και να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Η δημιουργικότητά σας θα είναι και πάλι στα φόρτε της δίνοντας λύσεις σε προβλήματα, ενώ θα γίνεται και εύκολα αντιληπτή από τους γύρω σας. Η σταθερότητα του οικονομικού σας τομέα εκτός του ότι θα σας φέρει κέρδη θα ενθουσιάσει συνεργάτες και άτομα κύρους, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στον επαγγελματικό κόσμο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Διατηρήστε την οργάνωσή σας και εργαστείτε πάνω στους ρυθμούς που ξέρετε να ακολουθείτε. Ο Νοέμβριος προβλέπεται ο πιο παραγωγικός μήνας του χρόνου, αλλά και ο πιο αποτελεσματικός. Η ενέργειά σας θα είναι άφθονη σε ότι κάνετε και η πρόοδος στην καριέρα σας ικανοποιητική. Η φήμη που θα αποκτήσετε στον εργασιακό χώρο θα φέρει υποστήριξη από άτομα κύρους που θα σας διευκολύνει στη μετέπειτα πορεία σας. Χειριστείτε τις ευθύνες σας λίγο διαφορετικά και αντισταθμιστεί τα βάρη που έχετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Η επαγγελματική σας πορεία και ότι σχετίζεται με την προσωπική σας άνοδο θα σας απασχολήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Κλείστε εκκρεμότητες που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δε χρειάζεται να τις κουβαλήσετε και τον επόμενο χρόνο. Το υπόλοιπο διάστημα του Δεκεμβρίου στρέψτε την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα ζητήσει την προσοχή σας και τη βοήθειά σας σε πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Δείξτε με τον τρόπο σας ότι είστε εκεί και κλείστε τη χρονιά με αισιοδοξία και χαμόγελα.
χειριστεί τις ευθύνες τους είναι λίγο διαφορετικά. 


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132

Site: www.virginialeousi.com