Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2016

Το 2016 προβλέπεται ότι θα είναι εξαιρετικό για να χτίσετε καινούριες κοινωνικές επαφές και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να βοηθήσετε στην ανοδική πορεία της καριέρας σας, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσετε από μικρές λεπτομέρειες για να ολοκληρώσετε το έργο σας. Απαλλαγείτε από απαρχαιωμένες ιδέες, καθώς θα είναι λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στην επιθετικότητα και την αρμονία.
 
Ο Δίας το πρώτο εξάμηνο θα είναι συνοδοιπόρος σας στη βελτίωση και την ενίσχυση των δεσμών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα υπάρχει άνεση στο να βρίσκεστε κοντά τους συναισθηματικά.

Tην περίοδο των Σεληνιακών εκλείψεων αλλά και της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, αποστασιοποιηθείτε από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα φορούν τρίτα άτομα για να μη χαλάσετε την εικόνα σας.

Ο οικονομικός τομέας θα έχει όλα τα εφόδια για να συνεχίσετε να έχετε άνοδο, αρκεί να εργάζεστε σκληρά και με σύνεση. Ο ρεαλισμός θα βοηθήσει να μην εξαπατηθείτε, αλλά αντίθετα να καρπωθείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου σας οδηγεί στη δημιουργία νέων στόχων, επαγγελματική πρόοδο και αύξηση εσόδων. Ακολουθήστε ελπίδες και όνειρα αξιολογώντας ρεαλιστικά και προσεγγίζοντας τα πρακτικά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομος μέχρι σχεδόν του τέλος του Μαΐου θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σας αλλά και αμφισβητήσεις. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αναθεωρήσετε ορισμένα από τα σχέδιά σας και να δείτε αν πράγματι είναι εφικτά.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη  τον Ιούνιο θα μειώσει τις φιλοδοξίες σας και την ωριμότητα που δείχνατε μέχρι στιγμής σε ότι συνέβαινε γύρω σας, ενώ καθιστά πιο δύσκολη την εστίαση στους στόχους σας. Από τον Ιούλιο που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία όλα πάρουν το δρόμο τους ώστε να νιώθετε ότι είστε και πάλι στην κορυφή.

Στον οικογενειακό σας τομέα εργαστείτε λίγο περισσότερο πάνω σε τρέχοντα προβλήματα δείχνοντας κατανόηση στις αντιδράσεις που θα προκύψουν. Ίσως να θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και για να την έχετε δε σημαίνει ότι οι σχέσεις σας δεν μπορούν να είναι καλές. Απλά βοηθήστε τα δικά σας άτομα να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργείτε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Η χρονιά ξεκινάει δίνοντας ώθηση στον οικονομικό σας τομέα, αλλά πισωγυρίζοντάς σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο πρώτος μήνας του 2016 είναι κατάλληλος για την επίτευξη των άμεσων οικονομικών στόχων και μπορείτε να δείτε τα έσοδά σας να κυριαρχούν των εξόδων, οπότε ασχοληθείτε με τη σταθεροποίησή τους. Σε προσωπικό επίπεδο ασχοληθείτε με μισοτελειωμένες υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν οριστικά για να προχωρήσετε παρακάτω. Αν χάσετε μία μάχη δε χάνεται και τον πόλεμο, οπότε προβείτε σε εκκαθαρίσεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Η σκληρή δουλειά και η υπεύθυνη συμπεριφορά που έχετε επιδείξει θα ανταμειφθεί, κάνοντάς σας να χαμογελάτε και να νιώθετε περήφανοι που δεν το βάλατε κάτω. Μη φοβηθείτε να δείτε κατάματα προβλήματα και να ψάξετε να βρείτε λύσεις ώστε να μην εφίστανται πια και αν χρειαστεί να γίνουν προσαρμογές τολμήστε το. Κινούμενοι με σωστό τρόπο μπορείτε να θέσετε σε ισχύ νέα επιχειρήματα, έχοντας στο πλευρό σας συνεργάτες που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Ο τομέας των συναισθημάτων θα έχει τον πρώτο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κάνοντας την αισιοδοξία σας να ανεβοκατεβαίνει καθώς θα πραγματοποιηθούν και δύο εκλείψεις. Η ηλιακή στις 9 στηρίζει την ψυχολογία σας, φέρνει νέες ευκαιρίες και αύξηση των εσόδων σας. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να προωθήσετε στόχους και να αναλύσετε σχέδια. Η σεληνιακή στις 23 φέρνει παρεξηγήσεις και αναταραχές σε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο. Αποτραβηχτείτε από καταστάσεις στάσιμες και συζητήσεις που κρύβουν παρασκήνιο. 





ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Ο μήνας που θα διανύσετε προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας, αμφισβητώντας κάποιες από τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, θα μπερδεύουν την κρίση σας κάνοντάς σας να σκέφτεστε αν έχετε διαλέξει το σωστό δρόμο. Συγκροτείστε τις σκέψεις σας και χρησιμοποιήστε το χρόνο προς όφελός σας για να πάρετε αποφάσεις πριν κάνετε οτιδήποτε. Ίσως τα έξοδα υπερβούν τα έσοδα, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού αφού είναι προσωρινό.

ΜΑΪΟΣ 2016
Καθώς τελειώνει η Άνοιξη θα αισθανθείτε άβολα και ανήσυχοι συναισθηματικά. Οικοδομήστε ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξή σας, ενώ μια εμπεριστατωμένη μελέτη της προσωπικότητάς σας είναι απαραίτητη για να αναδείξετε τα ταλέντα σας που απαιτούνται για να χτίσετε γερά θεμέλια. Ότι άχρηστο σας κρατάει πίσω από την επιτυχία πρέπει τάχιστα να βγει από τη ζωή σας. Δε θα σας λείπει ούτε η δύναμη, ούτε το θάρρος ώστε να λάβετε νέα μέτρα και να έχετε εξαιρετική πρόοδο στην καθημερινότητα αλλά και στη ζωή σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Η διαδρομή που έχετε να διανύσετε μεγάλη με αρκετά σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό ηρεμήστε και πάρτε βαθιές ανάσες. Είστε στο σωστό δρόμο ακόμα και αν όλα δεν πάνε όπως τα είχατε σκεφτεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει απογοήτευση. Επεξεργαστείτε οικονομικά σχέδια για να ισορροπήσετε τα κέρδη και τα έξοδά σας. Μην επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας με δαπάνες που θα αφορούν πολυτέλειες που τη δεδομένη στιγμή δε σας χρειάζονται. Όπως βρίσκεται χρόνο για σκληρή δουλειά βρείτε και για ξεκούραση ώστε να διατηρήσετε καλή την υγεία σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Η πορεία που έχετε διαλέξει γίνεται σαφέστερη αυτό το μήνα και αισθάνεστε ότι μπορείτε να δείτε καλύτερα την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Η εμπιστοσύνη προς τους άλλους αυξάνεται ακόμα και αν θα είστε εν μέρει διστακτικοί με αποτέλεσμα να επιτρέψετε σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι σας στηρίζουν να σας βοηθήσουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή και η διπλωματία θα βοηθήσει στην καριέρα αλλά και στις συναλλαγές σας.



ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Εργαστείτε για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχεδίων, καθώς τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και να κατανοήσετε πως ακριβώς μπορεί να συμβεί. Τα αποτελέσματα της επιμέλειας που δείχνετε θα είναι εμφανή, ενώ η κοινωνικότητα θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε έργα που εκκρεμούν. Μέσα στα τρέχοντα θέματα μην αγνοήσετε να ασχοληθείτε και με τις νομικές πτυχές των σχεδίων σας. Η άφθονη ενέργεια που έχετε αυξάνει τις αντοχές σας για να επιδιώξετε στόχους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Μυστικά που κρατάτε καιρό μέσα σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα και από το να προσπαθήσετε να τα κρύψετε καλύτερα θα ήταν να αντιμετωπίσετε. Με δύο εκλείψεις να πραγματοποιούνται θα αναγκαστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές ακόμα και στο χαρακτήρα σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή για να σας καθοδηγήσει, αρκεί να την ακούτε και να μην την προσπερνάτε. Βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και οικοδομήστε ισχυρούς δεσμούς με φίλους και οικογένεια, χωρίς να διστάσετε να εκφράσετε την προσωπικότητά σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Οι πιέσεις που δεχθήκατε τον προηγούμενο μήνα σας βρίσκουν να θέλετε να απομονωθείτε και να αποτραβηχτείτε από τα κοινά. Θέλετε να εργαστείτε πίσω χωρίς να σας ενοχλούν και να ρυθμίσετε υποθέσεις με το δικό σας τρόπο. Η πνευματική αναζωογόνηση γίνεται αναγκαιότητα και η αυτογνωσία θα σας βγάλει από παλιά τραύματα ενώ θα ανακαλύψετε τις  πραγματικές σας δυνατότητες. Αποκηρύξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και κρατήστε ότι σας εμπνέει για να ολοκληρώσετε την καθημερινότητά σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Με τον Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 18 του μήνα, οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να κατευθύνονται από την εσωτερική σας φωνή και αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας. Η τρέλα που έχετε για υλιστικά πράγματα θα μειωθεί αισθητά και έτσι όλα θα σας γίνουν πιο εύκολα. Μια ανασκόπηση του τι συμβαίνει γύρω σας θα βοηθήσει να κάνετε διορθώσεις για την πορεία σας στο μέλλον. Όμως, πριν προχωρήσετε σε αλλαγές να έχετε πλήρη γνώση των παραγόντων.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, τελειώστε με πνιγηρές καταστάσεις και προχωρήστε σε πιο συναρπαστικά πράγματα. Στρατηγικές ικανότητες θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Αξιολογήστε εκ νέου την κατάσταση των σχέσεών σας καθώς πλέον έχετε μάθει πολλά για τον εσάς και τους γύρω σας και τώρα είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση. Χρησιμοποιήστε τον κοινωνικό σας κύκλο για να περάσετε ευχάριστα.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132

Site: www.virginialeousi.com