Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ 2016

Το 2016 είστε αποφασισμένοι να έχετε προσωπική ανάπτυξη και να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη ακόμα και αν θα χρειαστεί να κάνετε ριζικές αλλαγές. Μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος και χρησιμοποιώντας τη σοφία που έχετε αποκομίσει, μπορείτε να οικοδομήσουμε μια σταθερή βάση η οποία θα αυξάνεται. 
Ίσως χρειαστεί χρόνος για να αισθανθείτε άνετα, αλλά η νέα χρονιά είναι έτοιμοι να σας το προσφέρει. Οι γνώσεις και η εμπειρία που έχετε θα σας οδηγήσουν σε έξυπνες αποφάσεις.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ουρανό να παραμένει στον τομέα των συναισθημάτων σας συνεχίζοντας να φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας, ζητώντας από εσάς να βρείτε κάτι διαφορετικό απ’ ότι έχετε ζήσει στο παρελθόν που θα σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Συνήθως έλκεστε από άτομα που έχουν διαφορετικές προοπτικές από εσάς, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να το αποφύγετε.

Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στον οικονομικό σας τομέα πρέπει να είναι σταθερή και ταυτόχρονα προσαρμόσιμη των καταστάσεων. Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για να αποκοπείτε από παρελθοντικές καταστάσεις και να επανέλθετε στο σήμερα και κατ’ επέκταση στο μέλλον σας.

Το Μάρτιο παρότι λαμβάνουν χώρα δύο εκλείψεις η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη, ενώ οι περιορισμοί που θα υποστείτε θα είναι αρκετοί. Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, θα νιώθετε πιεσμένοι και αδύναμοι να εργαστείτε περισσότερο, ενώ δε θα λείπουν οι απογοητεύσεις από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αναθεωρήσεις σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς δε θα είναι εύκολο να εστιάσετε στους στόχους σας.

Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου φέρνει καλές επιλογές χωρίς δεσμεύσεις, πληροφορίες χρήσιμες για την μετέπειτα πορεία σας και βελτίωση των εσόδων σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τα χρήματά σας και να πλησιάσετε νέους συνεργάτες.

Η θέση του Άρη στους Ιχθύς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, βοηθάει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα σπιτιού και ότι αφορά την οικογένειά σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Ίσως χρειαστεί να γίνετε συντονιστής συζητήσεων στον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και να αποχωρήσετε όταν ότι ακούγεται έχει αντίκτυπο εσάς και την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Βάλτε πρώτα την ευεξία σας και κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που θα γίνουν από τρίτους, καθώς θα έχουν απώτερα κίνητρα και θα πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι. Δε χρειάζεται ούτε να δώσετε βάση, ούτε να ασχοληθείτε περαιτέρω, καθώς ο εαυτός σας πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα και να πιστεύετε σε αυτόν.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Χρησιμοποιήστε περισσότερο από το χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και στη συνέχεια να επικεντρωθείτε σε σχέδια και στόχους. Η δημιουργικότητα συμβάλει στη σταδιοδρομία σας ώστε να τολμήσετε να κάνετε βήματα προς τα εμπρός. Επενδύστε σοφά και το οικονομικό σας μέλλον θα είναι εξασφαλισμένο για όλη τη χρονιά. Ένα ταξίδι που θα προκύψει είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διασκέδαση θα σας δώσει ευκαιρίες για να αυξήσετε τον κοινωνικό κύκλο και τις γνώσεις σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Βρίσκεστε στην αρχή κάτι καινούριου που θέλετε να δημιουργήσετε και δεν έχετε αποφασίσει ποια θα είναι η αφετηρία σας. Αφού τόσο καιρό περιμένατε μη βιαστείτε να αποφασίσετε αυτή τη στιγμή, καθώς ο πρώτος μήνας της Άνοιξης δεν είναι κατάλληλος για σημαντικές αποφάσεις αφού θα δεχθείτε αρκετές επιρροές από τη σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου. Σχεδιάστε καλύτερα το μέλλον σας και προσπαθήστε να επιτύχετε μικρά βήματα για να αισθανθείτε ισχυροί και σταθεροί στην πορεία που διαλέξατε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας θα νιώθετε λιγότερη ασφάλεια απ’ ότι συνήθως και θα πιστεύετε ότι τα πράγματα δε λειτουργούν σύμφωνα με αυτά που έχετε σχεδιάσει. Δείξτε περισσότερη υπομονή αφήνοντας στην άκρη πείσματα και εγωισμούς και μην προτρέχετε να φτάσετε στο τέλος. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις ή λόγια που αν πείτε αργότερα θα μετανιώσετε και κινηθείτε αθόρυβα και ήρεμα, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Η σύνεση θα αποδειχθεί σωτήρια ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.

ΜΑΪΟΣ 2016
Έχετε πολλά να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια θέματα σας δυσκολεύουν περισσότερο, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε και με αυτά ακόμα και αν δε λειτουργούν, αφού δε γίνεται να τα αποφύγετε. Η όρεξή σας για εργασία θα είναι αυξημένη οπότε δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να κλείσετε εκκρεμότητες, να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις και να πραγματοποιήσετε υποσχέσεις που έχετε δώσει. Ίσως κάτι που κάνετε στο παρελθόν στον τομέα της καριέρας εμφανιστεί ξανά και χρειαστεί να ασχοληθείτε έστω και προσωρινά.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Φαίνεται πως ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας ενοχλούν και παίζουν με τα νεύρα σας και μια που ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του δεν μπορείτε να βρείτε ηρεμία. Μην αφήσετε τα όνειρά σας για χατίρι κανενός, αλλά αντίθετα κάντε την έκπληξη και σταθεροποιήστε τα σχέδιά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες χωρίς να γίνεστε αλαζονικοί απέναντι στους άλλους, καθώς τέτοιες συμπεριφορές έχουν και δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Απαλλαγείτε από καταστάσεις και πράγματα που δε χρειάζεστε, είτε είναι κακές συνήθειες, είτε σχέσεις και άτομα. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αλλάξετε ρόλους και από να σηκώσετε το παράστημά σας απέναντι σε ότι ανακόπτει την πορεία σας. Απολαύστε το χρόνο σας και με αργά και σταθερά βήματα ακολουθήστε το σωστό δρόμο που θα σας πάει στην κορυφή. Ευκαιρίες θα υπάρχουν άφθονες για να προχωρήσετε σε ένα υγιές μέλλον, οπότε ξεμπερδέψτε μια και καλή από το παρελθόν που σας πλήγωσε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να εστιάσετε σε ότι απαιτεί σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Λειτουργήστε με προσοχή για να πάρετε σωστές αποφάσεις και οι προσπάθειές σας να μην πέσουν στο κενό. Οι έξυπνες επιλογές θα βοηθήσουν να κρατηθείτε επαγγελματικά και να μην αποκλίνετε της πορείας σας. Παράλληλα, δείξτε κατανόηση σε κάποιο φιλικό πρόσωπο που περνάει συναισθηματική κρίση και βρίσκεται σε πανικό. Βοηθήστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του με όποιο τρόπο μπορείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Ένας παλιός στόχος μπορεί να γίνει και πάλι σημαντικός για εσάς αυτό το μήνα και να εργαστείτε για να τον επιτύχετε και πάλι. Ο χρόνος θα είναι χορηγός σας στο να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία και να επιτύχετε. Χρησιμοποιήστε σαν όπλα σας ότι μάθετε την πρώτη φορά και εφαρμόστε τα τώρα, για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Μη διαλέξετε τακτική που γνωρίζετε ότι δεν είχε αποτέλεσμα. Η Σεληνιακή έκλειψη θα μπερδέψει την κρίση σας και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Ότι μέχρι στιγμής θεωρούσατε σημαντικό στη ζωή σας, αρχίζει να φαντάζει μικρότερο στα μάτια σας. Πάρτε κρίσιμες αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμούς και πατήστε πόδι σε όσους προσπαθούν να μπουν εμπόδια στα σχέδιά σας. Αποφύγετε να αναπτύξετε ανταγωνιστικές  συμπεριφορές με ανθρώπους που δεν αντιδρούν σε αυτά που τους προτείνετε. Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα πριν αποφασίσετε να συνεχίσετε παρακάτω ή διώξετε από κοντά σας άτομα που θα σας ήταν χρήσιμα για την πορεία σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Το εύστροφο μυαλό σας θα είναι σε πλήρη δραστηριότητα και θα έχετε πολλά για να μοιραστείτε με τους γύρω σας. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν αρκεί να είστε και εσείς συνεργάσιμοι. Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες χωρίς να μπλέξετε σε διαμάχες που δε θα οδηγήσουν πουθενά. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και αποδεχθείτε καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν. Μην είστε ανυπόμονοι γιατί θα βλάψετε τα συμφέροντά σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Επικεντρωθείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο που έχετε παραμελήσει συστηματικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ενισχύστε την αυτοεκτίμησή σας, ξεκολλήστε από λεπτομέρειες και δείτε την ουσία των πραγμάτων. Αποφύγετε πειρασμούς ειδικά α θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα ή άσκοπες αγορές. Η αυτοσυγκράτηση θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποχαιρετήσει ευχάριστα τη χρονιά και να ανοίξετε πανιά να υποδεχθείτε την καινούρια. Περάστε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους μοιράζοντας χαμόγελα.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132

Site: www.virginialeousi.com