Social Icons

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Το 2022 θα είναι η χρονιά που θα επιβραβεύσει σχεδόν όλα τα ζώδια για τις προσπάθειες που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, οπότε είναι σημαντικό να είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν μια σταθερή οικονομική βάση και οι πλανήτες θα τους βοηθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Ίσως να είναι μια πολυάσχολη χρονιά που απαιτεί και προσοχή καθώς θα καταναλώνει χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο αφού θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες αλλαγές.
 
Να είστε προετοιμασμένοι για μετασχηματισμούς και τροποποιήσεις, που δε θα πρέπει να σας τρομάξουν. Απεναντίας, θα είναι για το καλό σας και θα καλύψουν πολλούς τομείς όπως επαγγελματική σταδιοδρομία, σχέσεις αγάπης και μέλλον. Αξίζει τον κόπο να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε αλλαγές και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.
 
Το 2022 νέες καινοτόμες ιδέες θα έρθουν σε σύγκρουση με παλιές παραδοσιακές, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κολλήσουν μεταξύ τους. Η πρόοδος εξαρτάται από το πώς μπορείτε να διαπραγματευτείτε αυτές τις συγκρούσεις και να προχωρήσετε μπροστά.
 

Τα Ζώδια του Νερού
(Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς) θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους. Ταξίδια, επιχειρηματικές προτάσεις που θα διευρύνουν την επαγγελματική σας θέση, δημιουργικές δραστηριότητες και άτομα που θα εντυπωσιαστούν από τις ικανότητές σας είναι μερικά από όσα θα εισπράξετε το 2022. Χρησιμοποιήστε σωστά τα ταλέντα σας, για να αποκομίσετε προσωπικά οφέλη αλλά και υλικά κέρδη.

Όσοι γεννηθήκατε σε ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), θα  συνειδητοποιήσετε ότι οι σχέσεις είναι σημαντικές και θα καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να τις ενισχύσετε. Όταν η χρονιά θα φτάσει στο τέλος της θα είστε ικανοποιημένοι με τους φίλους σας και θα έχετε έρθει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το 2022 θα είναι για εσάς μια χρονιά επιτυχημένη και ευτυχισμένη, παρόλο που θα υπάρξουν ορισμένες αγχωτικές καταστάσεις που θα σας δυσκολέψουν να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.


Η νέα χρονιά θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). Θα προσπαθήσετε για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη, έχοντας απόλυτη επίγνωση του ποιοι είστε και τι θέλετε. Σίγουρα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα και προκλήσεις, αλλά θα είστε ικανοί να τα αντιμετωπίσετε όλα με ευκολία. Το μόνο που πρέπει να συνειδητοποιήσετε για να συνεχίσετε ανοδικά είναι πως η επιτυχία απαιτεί συνεργασία με άλλους ανθρώπους.


Όσοι ανήκετε στα ζώδια της 
γης (Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος), μπορεί αρκετές φορές να δυσκολευτείτε να εκφραστείτε με τον σωστό τρόπο δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο η αγάπη και ο ρομαντισμός θα ανθίζουν. Δίπλα σας θα περιστοιχίζεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν, οπότε θα όποτε χρειάζεστε υποστήριξη θα τη λαμβάνετε.

Το 2022 ξεκινάει λίγο δύσκολα καθώς αρχίζει με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στον Αιγόκερω, ευτυχώς για λίγο στην αρχή του χρόνου (από 1/1 έως 29/1), όπου θα επανεξεταστούν οι συναισθηματικές και ερωτικές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε πλεύση σε θέματα καρδιάς. Μην προβείτε σε επενδύσεις αυτό το διάστημα, καθώς το πιθανότερο είναι να χάσουν την αξία τους.
 
Θα υπάρξει έντονη αμφισβήτηση στους στόχους και τις κατευθύνσεις που θα πάρετε και έρχεται και ο Ερμής να συμπληρώσει το κάδρο των αλλαγών, αφού από τα μέσα του Ιανουαρίου θα κάνει και αυτός την πρώτη από τις τέσσερις οπισθοδρομήσεις που μας επιφυλάσσει για τη φετινή χρονιά (από 15/1 έως 4/2, από 11/5 έως 3/6, από 11/9 έως 2/10 και 29/12 έως 18/1/23). Όταν θα είναι ανάδρομος αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων, νέα έργα και σημαντικές αγορές. Καθώς τα λάθη, οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα στην επικοινωνία θα είναι πιθανά, κάντε σχέδια, ερευνήστε και προετοιμαστείτε για το πώς θα κινηθείτε αργότερα.
 
Το διάστημα που θα κινούνται ανάδρομα ο Ουρανός (από 1/1 έως 19/1 και από 24/8 έως 22/1/23) και ο Ποσειδώνας (από 28/6 έως 4/12), οι εσωτερικές σας ελευθερίες, η ηρεμία και η πνευματικότητά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Φ
τάνοντας στο Φεβρουάριο, θα
υπάρξει καλυτέρευση και αύξηση θετικής ενέργειας χάρη στον Δία και τον Ποσειδώνα που θα βρίσκονται μαζί στους Ιχθείς. Αυξημένη διαίσθηση, συμπόνια, ενσυναίσθηση και δημιουργικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο. 
 
Ο Πλούτωνας με την ανάδρομη πορεία του (από 29/4 έως 8/10), θα σας κάνει να αναλογιστείτε τι υπάρχει στη ζωή σας και τι πρέπει να αλλάξετε για το συμφέρον σας, αλλά και για να έχετε πρόοδο.
 
Από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο που ο Δίας ο πλανήτης της επέκτασης θα κινείται στον Κριό, η ικανότητά σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα είναι αυξημένη και θα είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε. Το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα (από 28/7 έως  24/11), θα σας ωθήσει σε αναθεωρήσεις στόχων και σχεδίων που θα αφορούν το μέλλον σας.
 
Ο Κρόνος για αρκετό διάστημα που θα κινείται ανάδρομα (από 5/6 έως 23/10), θα σας θυμίσει τα καθήκοντα και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει ώστε να εργαστείτε εντατικά σε μακροπρόθεσμους στόχους. Επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και παρά την οπισθοδρόμησή του βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης σε εμπόδια.
 
Από τα τέλη του Οκτωβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα (από 31/10 έως 12/1/23), αποφύγετε οτιδήποτε νέο και ασχοληθείτε με ότι υπάρχει στη ζωή σας και δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως προγραμματισμένα ταξίδια, εργασίες ή ανακαινίσεις που δεν έχουν τελειώσει.
 
Ας μην ξεχάσουμε πως το 2022 θα πραγματοποιηθούν 4 εκλείψεις που στο σύνολό τους, επηρεάζουν όλες τα ζώδια του σταθερού σταυρού:
-         Στις 30/4 πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Το άγχος σας θα είναι αυξημένο και η αυτοπεποίθησή σας πεσμένη, οπότε οι μέρες γύρω από την έκλειψη δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.
-         Στις 16/5 πραγματοποιείται Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο Σκορπιό. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εχθρικές συμπεριφορές, ενώ γύρω σας θα υπάρχει ανισορροπία και μυστικοπάθεια. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.
-         Στις 25/10 πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Θα σας ωθήσει να επαναστατήσετε και να ζητάτε περισσότερα, ίσως παραπάνω και από αυτά που δικαιούστε ή αξίζετε. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.
-         Στις 8/11 πραγματοποιείται Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο. Θα σας υπενθυμίσει ποιοι πραγματικά είστε και ποια είναι η αξία σας, ώστε να σταματήσετε να προβάλετε δικαιολογίες για να κινηθείτε για το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.
 
Έχοντας λοιπόν μια πρώτη εικόνα για το τι θα φέρει η νέα χρονιά, ας δούμε ποια ζώδια θα θεωρηθούν πιο τυχερά από τα άλλα και τη σειρά κατάταξης τους. Όπως ήδη είπαμε το 2022 είναι η χρονιά που δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, αφού θα μοιράσει απλόχερα δώρα σε όλους, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν το ζώδιό σας βρίσκεται χαμηλά στη λίστα.
 
Πιο αναλυτικά λοιπόν έχουμε…
 
Στην 1η θέση βρίσκεται ο Ζυγός. Το 2022 θα είναι ιδιαίτερα ευγενικό και γενναιόδωρο μαζί σας. Μπορεί η προηγούμενη χρονιά να σας πήγε πίσω, όμως, τώρα θα εκπληρώσετε αρκετά από τα όνειρά σας, ενώ οι αλλαγές που θα προκύψουν θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Θα λάμψετε στον εργασιακό χώρο χάρη στην πρωτοποριακή σκέψη και τις μοναδικές δεξιότητες σας στην επίλυση προβλημάτων, ενώ να περιμένετε κάποιο νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας. Φέτος δεν πρόκειται να ξεχάσετε πως εσείς κρατάτε την πρώτη θέση στα τυχερά ζώδια της χρονιάς.
 
Στην 2η θέση έρχονται οι Δίδυμοι. Αν έχετε θέσει στόχους, 
ξεκινήστε να τους δουλεύετε από την αρχή της χρονιάς. Είτε το όνειρό σας είναι να σπουδάσετε στο εξωτερικό, να προχωρήσετε σε γάμο με το σύντροφό σας ή να κερδίσετε μια προαγωγή, το 2022 θα βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας. Πιθανώς το 2021 να σας απογοήτευσε αρκετά, αλλά όλα τα μαθήματα που πήρατε θα σας φανούν χρήσιμα για να προχωρήσετε στην πορεία.
 
Στην 3η θέση ο Λέων φοράει τα καλά του. Πρέπει να προετοιμαστείτε για μια γεμάτη σε δράση χρονιά γεμάτη ευκαιρίες. Μη διστάσετε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να προχωρήσετε και να εμπιστευθείτε άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σας και έχουν αποδείξει την αξία τους. Τα επιτεύγματά σας θα είναι ανάλογα των προσπαθειών σας, γι’ αυτό τολμήστε χωρίς συμβιβασμούς.
 
Στην 4η θέση χαμογελάει ο Υδροχόος. Ναι μεν θα έχετε σκαμπανεβάσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά δε θα λείψει από τη ζωή σας η αρμονία και η γαλήνη για όλο το 2022. Τύχη δε χρειάζεται να είναι πάντα το χρήμα ή ο έρωτας και αυτό θα το μάθετε καλά, αφού η αληθινή ευτυχία θα προέλθει από ένα ήρεμο μυαλό και αυτό ακριβώς θα είναι για εσάς η νέα χρονιά.
 
Στην 5η θέση βρίσκεται ο Αιγόκερως όπου το 2002 θα σας φέρει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις. Αν την προηγούμενη χρονιά νιώθατε τυχεροί, ετοιμαστείτε να το νιώσετε ακόμα περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε ένα νέο σκοπό στη ζωή σας που θα διαμορφώσει το μέλλον σας προς το καλύτερο, ενώ δε θα σας λείψουν η χαρά και η ευτυχία.
 
Στην 6η θέση μας χαιρετάει ο Ταύρος. Θα πρέπει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε ανάλογα τις δραστηριότητές σας. Σημαντικές αποφάσεις  σας προτείνουμε να τις πάρετε τους πρώτους μήνες του 2022, για να διασφαλίσετε ότι όλες οι προσπάθειές σας θα είναι επιτυχημένες. Αν τη φετινή χρονιά θέλετε να αλλάξετε κατοικία ή να προχωρήσετε σε επισημοποίηση δέσμευσης, πράξτε το κατά το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς.
 
Στην 7η θέση ο Τοξότης μας κλείνει το μάτι. Το 2022 θα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, αλλά θα είστε τυχεροί ως επί το πλείστον. Ότι καλό διαλυθεί θα είναι μόνο για να μπορέσει να πάρει μια καλύτερη θέση. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα σταθερότητας, αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ανήκατε σε αυτούς που απολάμβαναν τη ρουτίνα για πολύ καιρό. Στον οικονομικό τομέα θα τα πάτε περίφημα, καθώς θα έχετε περισσότερο έλεγχο στα χρήματά σας.
 
Στην 8η θέση θα συναντήσουμε τον Καρκίνο. Πως θα αντιμετωπίσετε το 2022 εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Τα πράγματα μπορούν να πάνε φανταστικά καλά ή αφόρητα λάθος, μια που δε θα υπάρχει μέση λύση. Για να διασφαλίσετε ότι η τύχη θα είναι δίπλα σας, πρέπει να δουλέψετε σκληρά, να εστιάζετε στους στόχους σας και να βάζετε τάξη κάθε φορά που αναλαμβάνετε ένα νέο έργο. Είτε πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, την καριέρα ή την εκπαίδευση σας, οφείλετε να κινηθείτε έξυπνα αν θέλετε να δοκιμάσετε την επιτυχία.
 
Στην 9η θέση βρίσκουμε τον Κριό. Η διέλευση του Κρόνου στον Αιγόκερω θα είναι πρόβλημα για εσάς και η νέα χρονιά θα δοκιμάσει την υπομονή σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ο εργασιακός σας χώρος μπορεί να μην είναι ευχάριστος ή να αισθάνεστε κολλημένοι και σε αδιέξοδο, αλλά θα σας συνιστούσαμε να μην προβείτε φέτος σε αλλαγή καριέρας. Επιμείνετε σε ότι κάνετε, ακόμα και αν πιστεύετε πως η τύχη δεν είναι δίπλα σας.
 
Στην 10η θέση είναι οι πάντα ευαίσθητοι Ιχθείς. Δυστυχώς, το 2022 δεν θα είναι η καλύτερη χρονιά για εσάς, αφού θα είστε ψυχικά ευάλωτοι το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Θα νιώθετε θυμωμένοι αφού τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλατε και αυτό θα σας γεννάει περισσότερο άγχος. Οι συνεχείς προκλήσεις και κάποιες αποτυχίες, ίσως σας κάνουν να φέρεστε με απάθεια, αλλά το σωστό θα είναι να μην υποκύψετε. Υπάρχει διέξοδος και δεν χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το να την αναζητήσετε.
 
Στην 11η θέση θα συναντήσουμε τον Σκορπιό. Μην αφήσετε το στρες και το άγχος να σας καταβάλλουν και μην προσπαθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας αναλαμβάνοντας περισσότερα εργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο από όσες μπορείτε να χειριστείτε. Βρείτε καταφύγιο σε άλλα ενδιαφέροντα για να ξεφύγετε από άσχημες σκέψεις που σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Βρείτε νέα χόμπι, βγείτε με φίλους που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση και ασχοληθείτε περισσότερο με την ψυχική σας υγεία.
 
Στην 12η θέση βρίσκεται η αυστηρή Παρθένος. 
Βρίσκεστε στην τελευταία θέση των τυχερών ζωδίων, καθώς το 2022 δεν είναι και τόσο η χρονιά σας. Θα αντιμετωπίσετε περισσότερες πτώσεις παρά ανόδους, που σημαίνει ότι οι απογοητεύσεις σας δε θα έχουν τέλος. Δεδομένου ότι τα πράγματα θα έχουν την τάση να μην λειτουργούν προς όφελός σας, θα ήταν σκόπιμο να μην επενδύσετε σε κάτι μεγάλο και να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που έχουν σκοπό να αλλάξουν τη ζωή σας. Διατηρήστε καλές σχέσεις με τα κοντινά και αγαπημένα σας άτομα και ζητήστε τις συμβουλές τους όταν βρεθείτε σε χάος.
 
Αυτή, λοιπόν, είναι μια πρώτη ανάλυση του τι να περιμένουμε αλλά και τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Προετοιμαστείτε ανάλογα με το ζώδιό σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα δώρα που θα σας φέρει το 2022. Θα έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του έτους, αναλυτικότερα για κάθε ζώδιο. Να έχετε μία ευτυχισμένη, δημιουργική και γεμάτη αγάπη χρονιά!!!

Για περισσότερες και αναλυτικότερες αστρολογικές προβλέψεις, διαβάστε το ζώδιό σας παρακάτω...