Social Icons

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει. Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε.
 
ΛΕΩΝ: Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούρια σχέδια. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει.
 
ΖΥΓΟΣ: Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τη κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας. Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω τα επαγγελματικά σας σχέδια.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα έρθουν ο
ρισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από αυτές.