Social Icons

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας. Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας. Πολύ σημαντικός αυτός μήνας για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.
ΛΕΩΝ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.
ΖΥΓΟΣ: Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη. Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δε θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δε διορθώνονται.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Δε θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας.