Social Icons

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα. Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες. Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δε θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.
 
ΛΕΩΝ: Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.
 
ΖΥΓΟΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δε συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.