Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2022 σας υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη τύχη, επιτυχία και απολαύσεις. Οι δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων αρχίζουν να μειώνονται και οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να έχουν αποτελέσματα. Η τύχη θα είναι υπέρ σας και θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον για να το σχεδιάσετε. Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να νοσταλγείτε το παρελθόν και να αρχίσετε να απολαμβάνετε το παρόν.

Όσοι θα κινούνται στο περιβάλλον σας θα φέρονται φιλικά, ενώ στον οικογενειακό σας χώρο θα επικρατεί χαρά και ευτυχία. Ταξίδια εκτός προγραμματισμού θα αποδειχθούν κερδοφόρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα αναπτυχθεί μια σειρά νέων επαφών, που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας.

Η νέα χρονιά θα σας απασχολήσει έντονα σε θέματα καριέρας και εργασίας. Τα γεγονότα του παρελθόντος θα σας υποχρεώσουν να εργαστείτε περισσότερο, καθώς ο Κρόνος θα σας φέρει περιορισμούς στην έκφραση. Βέβαια, ο Δίας θα διευκολύνει την πρόσβαση σας σε πληροφορίες και θα βοηθήσει να αφομοιώσετε εύκολα νέες ιδέες. Οι προσπάθειες που θα κάνετε προς τις σωστές κατευθύνσεις θα είναι μεγάλες γιατί αναφέρεται κάποιες συνήθειες πρέπει να αλλάξουν. Θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε επαφές, να επικοινωνείτε ή να διαπραγματευτείτε.
 
Από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου, ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και τη σταθερότητα των εσόδων σας. Βρείτε τρόπους να ενισχύσετε την εμπιστοσύνης των άλλων απέναντί σας και να είστε πιο συντονισμένοι με τις ανάγκες σας για να μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας. 
 
Η έκλειψη Σελήνης του Μαΐου απαιτεί να επικεντρωθείτε σε αυτά που χρειάζεστε πραγματικά στον επαγγελματικό σας χώρο, να βρείτε τι είναι αυτό που σας αγχώνει περισσότερο ώστε να το διαχειριστείτε ανάλογα και να ανταπεξέλθετε καλύτερα στην καθημερινή σας ζωή. 
 
Από το τέλος Οκτωβρίου και μέχρι που θα τελειώσει η χρονιά ο Άρης θα κινείται ανάδρομα και θα περάσετε από αρκετές δοκιμασίες οι οποίες θα σας γίνουν μάθημα για τη μετέπειτα πορεία σας. Κατανοήστε τα όρια σας και αυτά που πρέπει να βάλετε στις σχέσεις σας πριν χάσετε την ευκαιρία να βάλετε τάξη.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Ο Κρόνος και ο Δίας προχώρησαν και τώρα θα έχετε μόνο τον Πλούτωνα για να αντιμετωπίσετε. Συνεχίστε να είστε παθιασμένοι με τις σχέσεις στις οποίες έχετε επενδύσει πραγματικά και να προσελκύεστε από παθιασμένους ανθρώπους, καθώς η οικειότητα θα να είναι πολύ σημαντική για εσάς. Στις αρχές της χρονιάς μπορεί να συμβούν απότομες ανατροπές στις σχέσεις σας, αλλά θα έχουν μικρή διάρκεια αφού θα διαρκέσουν μόνο τον πρώτο μήνα. Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οπότε οι προσωπικές σας σχέσεις θα κυβερνήσουν τη ζωή σας. Όσοι εμπλέκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση μπορείτε να συζητήσετε για γάμο. Οι αδέσμευτοι να είστε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις που θα δημιουργήσετε, φροντίζοντας να αποφύγετε άτομα που θα έχουν τη δύναμη να χαλάσουν τη διάθεση αλλά και την εικόνα σας. Σίγουρα θα υπάρχει μια πινελιά διασκέδασης που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια, οπότε θα νιώθετε πιο ευχάριστα. Η δημιουργικότητα στις οικογενειακές σχέσεις θα είναι παρούσα και θα μεταφέρετε και στον εργασιακό σας χώρο. Το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να ενισχύσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Οι ελεύθεροι να είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε κάποιον νέο και να οδηγηθείτε από την καρδιά σας, ενώ αν βρίσκεστε σε μια σχέση μπορείτε να εργαστείτε για να την κάνετε καινούρια, δίνοντας νέα πνοή και αυξάνοντας τον ρομαντισμό. 
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η δουλειά αλλά και η καριέρα σας τη νέα χρονιά θα σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι και θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στα μέσα του καλοκαιριού μετά από μερικούς σχεδόν ξέφρενους μήνες της άνοιξης. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία θα είναι το σήμα κατατεθέν σας, ενώ μπορεί να εμφανιστεί μια ασυνήθιστη ευκαιρία για μακρινά ταξίδια που θα είναι είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ευχαρίστηση. Μην θεωρήσετε πως έχετε ολοκληρώσει τα πάντα και νιώσετε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας γιατί οι αξίες αλλά και οι θέσεις σας, είναι σίγουρο πως φέτος θα δοκιμαστούν. Μη φοβηθείτε γιατί θα επικρατήσετε, αλλά θα χρειαστεί κάποια περισυλλογή και μελέτη για να ξεπεράσετε τις δοκιμασίες. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι άριστες και θα προκύψουν νέες δυνατότητες από τα μέσα του καλοκαιριού. Προχωρήστε σε οικονομικά βήματα, εστιάζοντας, πειθαρχώντας και έχοντας τις δαπάνες υπό έλεγχο. Αναζητήστε συμβουλές για επενδύσεις και μακροπρόθεσμες οικονομικές δεσμεύσεις. Οι αποταμιευτικές σας συνήθειες θα ανταμειφθούν, οπότε μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με την προσωπική σας ζωή.
 
Συμβουλή
Το 2022 σας προκαλεί να είστε τολμηροί, να υπερασπίζεστε τις ιδέες και τα ιδανικά σας, να είστε σίγουροι για τις φιλοδοξίες σας και να δημιουργήσετε εσείς τις αλλαγές και όχι να τις ψάχνετε δεξιά και αριστερά.


Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινά με καλή τύχη στις σχέσεις σας. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και φροντίστε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.
Φεβρουάριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να προσπαθείτε να ελέγξετε κάθε κατάσταση και να αφήσετε να κυλήσουν με τη φυσική τους ροή.
Μάρτιος: Καλείστε να είστε προσεκτικοί, να μην κάνετε μεγάλες αγορές και να μην εμπιστευτείτε ξένα άτομα.
Απρίλιος: Αυξημένο άγχος θα υπάρχει στην οικογενειακή σας ζωή και αν θέλετε να χαλαρώσετε, ένας καλός τρόπος είναι να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας.
Μάιος: Πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε συνέχεια αφεντικό, ειδικά όταν δεν είστε σίγουροι που απευθύνεστε και να μάθετε να ακούτε τους άλλους.
Ιούνιος: Ανακινήστε την καθημερινότητά σας, βρείτε νέα χόμπι, εργαστείτε και περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.
Ιούλιος: Θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και θα είναι σκόπιμο να απευθυνθείτε σε φίλους όταν θα χρειάζεστε βοήθεια.
Αύγουστος: Φαίνεται πως θα είναι ο τέλειος μήνας για διακοπές, αλλά αν δεν μπορείτε προσπαθήστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Σεπτέμβριος: Η διάθεσή σας θα είναι ανανεωμένη και η ενέργειά σας αυξημένη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας χωρίς να αφήσετε στην άκρη την προσωπική σας ζωή.
Οκτώβριος: Ο μήνας θα κυλήσει όπως ο προηγούμενος, οπότε συνεχίστε να εργάζεστε πάνω στα σχέδια και τους στόχους σας.
Νοέμβριος: Αρχίζει να φυσάει ένας αέρας χαλάρωσης για το πρώτο μισό του μήνα, ενώ το υπόλοιπο μισό θα κινείται γρήγορα, ειδικά στον εργασιακό τομέα.
Δεκέμβριος: Θα νιώθετε κουρασμένοι και μπερδεμένοι. Αφιερώστε τον τελευταίο μήνα του χρόνου για να τακτοποιήσετε τα θέματά σας πριν έρθει το νέο έτος.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com