Social Icons

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην ανησυχείτε καθώς παρόλο τις δυσκολίες θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε σωστά το χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία.
 
ΛΕΩΝ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν. Μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τη ψυχολογία σας να πέσει, κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα.