Social Icons

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων , όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα.
 
ΛΕΩΝ: Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα. Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλλου δε θα συναντήσει προβλήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δε σας ταιριάζει απόλυτα. Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται. Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.
 
ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.