Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΖΥΓΟΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Απίστευτες ιδέες, νέες επαφές και 
συγκεκριμένες αποφάσεις θα κατέχουν σημαντική θέση καθ' όλη τη διάρκεια του 2022. Η νέα χρονιά θα είναι ιδιαίτερα γόνιμη με αρκετές υλοποιήσεις καθορισμένων στόχων που θα σας κρατήσουν όρθιους στα πόδια σας και ως εκ τούτου δε θα χρειάζεστε ένα μαγικό ραβδί για να πετύχετε. 

Η αυξημένη σας ενέργεια θα φέρει θετική ανάπτυξη και ενίσχυση στη συνολική ευημερία σας. Η σπατάλη χρόνου σε διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών δεν θα ωφελήσει, καθώς αυτό που θα ψάχνετε θα βρίσκεται αρκετά κοντά σας.
 
Οι επενδύσεις σε αγορές και ακίνητα κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και του Οκτωβρίου θα έχουν μέγιστη απόδοση, οπότε προτιμήστε αυτούς τους μήνες για να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Οι μήνες Μάιος και Σεπτέμβριος θα είναι λίγο ενοχλητικοί καθώς αναμένονται απρόσκλητοι επισκέπτες στο σπίτι σας και είναι καλύτερο να το αποδεχτείτε από το να γκρινιάζετε.
 
Το 2022 σας υπόσχεται προσωπική ανάπτυξη και ισχυρές αλλαγές στη ζωή σας. Επικεντρωθείτε περισσότερο στις επιθυμίες σας και στις δραστηριότητες που σας αρέσουν. Με ένα νέο όραμα για τη ζωή, θα είναι η χρονιά των σχέσεων. Επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές, όλες. Ο Κρόνος με τον τρόπο του θα δείχνει αυστηρότητα ειδικά στον τομέα των κοινωνικών και διαπροσωπικών σχέσεων, περιορίζοντας τις αλληλεπιδράσεις που δεν αντιστοιχούν σε ορισμένα πρότυπα ζωής.
 
Ο Δίας αποκαθιστά την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη, αυξάνει την ενέργεια και τη ζωντάνια και φέρνει επιτεύγματα στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Θα είναι ευνοϊκός για εκείνους που θέλουν να αλλάξουν τη φυσική τους εμφάνιση προς το καλύτερο. Να κοιμάστε αρκετά, να εστιάζετε στην υγεία σας, να τρώτε υγιεινά και να ασκείστε και αυτά είναι τα βασικά θα σας βοηθήσουν να δείξετε καλύτερα, ανεξάρτητα από το στυλ που υιοθετείτε.
 
Ο Ουρανός που σαν πλανήτης προάγει την ανανέωση και την ελευθερία, φέτος θα σας προκαλεί να ανακαλύψετε ξανά την ερωτική σας ζωή. Θα έχει μια δυναμωτική επίδραση, αλλά και μια απρόβλεπτη δράση, η οποία μπορεί να σας ενοχλεί σε ορισμένες περιπτώσεις δεδομένου ότι σα ζώδια αγαπάτε την αρμονία.
 
Η Αφροδίτη , ο κυρίαρχος πλανήτης σας, σε μια φαινομενική ανάδρομη κίνηση στο ξεκίνημα της χρονιάς τον Ιανουάριο, θα προκαλέσει μπλοκαρίσματα στα οικονομικά σας, οπότε θα νιώθετε ότι εμποδίζεστε επαγγελματικά. Οι εργασιακές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσουν εμπόδια, αλλά ίσως ανακαλύψετε μιας συνωμοσία που υπάρχει εναντίον σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα, να διασκεδάσετε και να ξεχωρίσετε μέσω της κοινωνικής σας θέσης, αλλά αυτό μπορεί να βλάψει την υλική σας κατάσταση, και κατά συνέπεια να δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση.
 
Τέλος Οκτωβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα που θα σας προκαλέσουν άγχος. Αναθεωρήστε μεθόδους και επαναφέρετε παλαιότερα σχέδια που απέδιδαν. Μην μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα γιατί θα χρειαστεί να εξοφλήσετε εκκρεμείς πληρωμές ή παραμελημένα χρέη.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Η έκλειψη του Απριλίου θα φέρει απογοητεύσεις στις σχέσεις σας και οι επιλογές σας θα είναι αυτές που θα καθορίζουν πόσο έντονες θα είναι. Πρέπει να προετοιμαστείτε φροντίζοντας πρώτα τον εαυτό σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Στη συνέχεια θα υπάρξει ισορροπία, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε την ενίσχυση των σχέσεών σας και να τις εκτιμήσετε όπως πρέπει. Η ανταμοιβή μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι εκπληκτική, καθώς όσοι αδέσμευτοι είστε σε αναμονή θα συναντήσετε το άτομο που ονειρευόσασταν εδώ και πολύ καιρό. Ίσως κάποιοι από εσάς εκπλαγείτε από μια παλιά αγάπη που θα επιστρέψει στη ζωή σας πιο ώριμη από ποτέ. Βέβαια, φέτος θα υπάρχει και η κατηγορία των Ζυγών που θα βρίσκονται ανάμεσα σε δύο αγάπες και δε θα ξέρετε τι να προτιμήσετε. Να μείνετε μόνοι σας γιατί δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια να κρατήσετε ή να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαλέξετε μία από τις δύο. Το Σεπτέμβριο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα υπάρχει μια ανισορροπία και μια άρνηση. Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να μάθετε πως θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ή πως θα αλλάξετε κάποια πράγματα. Ίσως αισθανθείτε αβέβαιοι για τον εαυτό και τη σχέση σας, αλλά όλα αυτά θα είναι φευγαλέα συναισθήματα και αν τα ελέγξετε, θα ξεπεράσουν με επιτυχία αυτό το δύσκολο διάστημα.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Φέτος θα υπάρξουν νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από τον εργασιακό σας τομέα. Οι επιχειρηματικές σας συνεργασίες θα αμφισβητηθούν στις αρχές της άνοιξης, ενώ η οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης είναι δυνατή τώρα. Από το Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο, θα προσελκύετε ευκαιρίες ενώ η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων θα σας οδηγήσει σε οικονομική άνοδο και αναγνώριση. Έχετε δουλέψει πολύ και σκληρά στο παρασκήνιο για αρκετά χρόνια και τώρα θα βρεθείτε στο προσκήνιο οπότε ισορροπήστε και αναζητήστε καλούς συμβούλους. Θα έχετε οφέλη από τις επιπλέον προσπάθειες που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια και τώρα είναι ώρα συγκομιδής, καθώς ξεκινάει μια εποχή φιλοδοξίας, βελτίωσης της εικόνας σας και αποδοτικότητας. Θα δείτε την παραγωγικότητά σας να αυξάνετε και θα επιτύχετε όλους τους στόχους, οπότε απολαύστε το. Από το Μάιο και μέχρι το Σεπτεμβρίου, θα έχετε ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σας και θα υπάρξουν ευκαιρίες να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε τις οικονομικές πηγές σας. Αξιοποιήστε νέους και ίσως ασυνήθιστους πόρους, αλλά να είστε γενναιόδωροι χωρίς να πετάτε τους κόπους σας.
 
Συμβουλή
Η χρονιά είναι πλούσια σε ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει να τις θεωρήσετε δεδομένες και να εφησυχάσετε. Επιτυχία θα υπάρχει στη ζωή σας, αν είστε μετριοπαθείς και προσεκτικοί με ότι γίνεται στο περιβάλλον σας.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας για να προγραμματίσετε τη νέα χρονιά.
Φεβρουάριος: Είναι ένας καλός μήνας για την κοινωνική σας ζωή εάν είστε διατεθειμένοι να κάνετε συμβιβασμούς και για την καριέρα σας.
Μάρτιος: Εστιάστε στους στόχους σας και όσο πιο θετικοί είστε, τόσο περισσότερα θα πετύχετε.
Απρίλιος: Ο μήνας σας έχει εκπλήξεις και θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και πιο δυναμικοί.
Μάιος: Χρησιμοποιήστε το πρώτο μισό του μήνα για να επικεντρωθείτε στην εργασία και το δεύτερο μισό για ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας ζωή.
Ιούνιος: Αναπτύξτε την κοινωνική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε το συναισθηματικό σας τομέα καθώς η καρδιά σας θα είναι γεμάτη αγάπη.
Ιούλιος: Θα υπάρξει μια καθίζηση στα θέματά σας, μέχρι τα μισά του μήνα, αλλά στη συνέχεια θα δείτε βελτιώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αύγουστος: Θα είναι μήνας ισορροπίας, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας για να εξισορροπήσετε στην αγάπη, στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή.
Σεπτέμβριος: Θα σας ζητήσει να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας, ώστε να αισθανθείτε και πάλι γεμάτοι ενέργεια και να επιστρέψετε στο φυσιολογικό.
Οκτώβριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να ενδώσετε στα θέλω σας και αυτά με τη σειρά τους θα σας παρακινήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να ασχοληθείτε με τους στόχους σας.
Νοέμβριος: Είναι μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος που σας έχει καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. 
Δεκέμβριος: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να σχεδιάσετε το 2023 και να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com