Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2022 σας φέρει ευχαρίστηση και η ζωή σας θα προχωρήσει ομαλά, με ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις και την καριέρα. Ήρθε η στιγμή να περιμένετε μια γεμάτη χρονιά που θα σας κατευθύνει προς τις σωστές κατευθύνσεις, εφόσον έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.
 
Η νέα χρονιά θα είναι μια σημαντική χρονιά ανάπτυξης και πολλά από αυτά που αποκομίζετε ως ανταμοιβές θα προέρχονται από προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν. Θα επιτύχετε υπέροχα πράγματα αν αυτό είναι που επιθυμείτε. Πιθανότητες οικονομικής ανάπτυξης θα προκύψουν από κάπου που ποτέ δεν πιστεύατε ότι ήταν δυνατόν.
 
Η υπερβολική πίεση και ο φόρτος εργασίας μπορεί να σας κούρασαν, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο και τα αποτελέσματα θα τα δείτε προσεχώς οπότε καλωσορίστε το νέο έτος με ανοιχτές αγκάλες και παραμείνετε υγιείς ψυχικά και σωματικά. Μέχρι το Μάρτιο δεν προβλέπονται ιδιαίτερες επαγγελματικές εξελίξεις, οπότε αποφύγετε επενδύσεις καθώς θα αποφέρουν μόνο μέτριες αποδόσεις.

Ο Πλούτωνας θα σας φέρει οφέλη όπως πνευματική δύναμη, αναλυτική ικανότητα, ταλέντο για έρευνα, ενδιαφέρον για ψυχολογία και μυστηριώδη θέματα, αλλά θα σας προσδώσει και την ικανότητα να προστατευτείτε από δυσάρεστες επιρροές όπως υπερβολική κριτική αίσθηση, αρνητικές σκέψεις, άγχος ή φοβίες, νευρική ένταση και τάση χειραγώγησης άλλων ανθρώπων.
 
Φέτος θα μπορέσετε να θερίσετε τους καρπούς των προσπαθειών και των κόπων σας, καθώς ο Δίας θα στέκεται χορηγός στο πείσμα σας. Αν είχατε ξεκινήσατε κάτι νέο ή λάβατε αποφάσεις που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, τώρα είναι η στιγμή της επιτυχίας. Οι οικονομικοί σας πόροι που προέρχονται από την εργασία, την αυτοεκτίμηση και πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς, θα σας τονώσουν το ηθικό.
 
Οι ικανότητες και τα ταλέντα σας θα αυξηθούν. Εργαστείτε πιο αποτελεσματικά για να ανταμειφθείτε και ως εκ τούτου νέες δυνατότητες θα έρθουν στο δρόμο σας. Μην βιαστείτε να καταναλώσετε τους καρπούς της εργασίας σας σε επικίνδυνες επιχειρήσεις και ξοδεύετε περισσότερα από τα συνηθισμένα, γιατί το 2022 είναι χρονιά παραγωγικότητας και όχι για σπατάλες.
 
Στο τέλος του Οκτωβρίου που ο Άρης θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα θα πρέπει να δείξετε αποφασιστικότητα, γιατί θα νιώθετε εξαντλημένοι και δε θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε όλα τα καθήκοντά σα. Στον εργασιακό χώρο ενδέχεται να προκύψουν μικρές εντάσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει την ανάπτυξη των έργων που έχουν ήδη.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Ιδιαίτερη χαρά θα έχετε όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, αφού κάποιος ενδιαφέρων θα έρθει στη ζωή σας και θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχετε αποκτήσει πολλή δύναμη και επιμονή και αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά τώρα, ίσως πετύχετε να αποκτήσετε την ερωτική σχέση που πάντα ονειρευόσασταν. Με το πρόσωπο που θα συναντήσετε και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας ώστε να προχωρήσετε σε σχέση, πράξτε το μόνο αν μπορείτε να διακρίνετε σταθερότητα. Η χρονιά στηρίζει εσάς που είστε δεσμευμένοι και ενισχύει την εδραίωση και την αρμονία στη σχέση σας. Ο Ποσειδώνας που σαν πλανήτης έχει αργή εξέλιξη, θα επηρεάζει το συναισθηματικό σας τομέα. Θα σας υπόσχεται πολλά και θα κάνει λίγα. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κινείται ανάδρομη τον πρώτο μήνα του χρόνου, θα σας κάνει έντονη την επιθυμία να απομακρυνθείτε από τα πάντα και να μιλήσετε ξεκάθαρα για ότι σας ενοχλεί και δε σας αφήνει να είστε ευτυχισμένοι. Αν και έχετε δημιουργήσει νέες σχέσεις, μπορεί να προκύψουν μυστικά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε μετέωροι.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Θα υπάρχει ώθηση στην καριέρα σας και μέχρι τα μέσα της χρονιάς θα μπορείτε να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση στα επαγγελματικά σας θέματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προώθηση, αύξηση, καλή αξιολόγηση και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Τα αποτελέσματα της επιμελούς εργασίας και της εστίασης, αποδεχόμενοι την προσωπική και επαγγελματική σας ευθύνη, θα είναι εμφανή. Καθώς τείνετε να επικεντρώνεστε έντονα στη δουλειά, προσέξτε να μην πιέζεστε και να μην είστε πολύ επιθετικοί ή επιβάλλετε τη γνώμη σας στους άλλους με το ζόρι. Εφόσον είστε πειθαρχημένοι θα έχετε σταθερότητα. Στα μέσα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες. Ταξιδέψτε και το ενδιαφέρον σας για νέους πολιτισμούς θα είναι αυτό που θα σας καθοδηγήσει. Θα υπάρχει συνεχή αφθονία όλο το χρόνο και μέχρι το τέλος του 2022, θα φτάσετε στο υψηλότερο σημείο παραγωγής και διατήρησης του εισοδήματός σας. Θυμηθείτε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν και η προσωπική δύναμη, το όραμα και η διαύγεια θα είναι τα κλειδιά για τα οικονομικά σας. Προσελκύστε αυτό που επιθυμείτε για να έχετε ασφάλεια και ικανοποίηση.

Συμβουλή
Η χρονιά σας συμβουλεύει να εγκαταλείψετε την άκαμπτη και επίμονη φύση σας και να χειριστείτε τα πράγματα με ευκολία. Σταματήστε να είστε απότομοι και πάρτε τη γνώμη των άλλων, αν θέλετε να κερδίσετε καρδιές.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με έναν περίεργο τρόπο, κάνοντάς σας να αναζητήσετε τη σωστή κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε φέτος.
Φεβρουάριος: Θα υπάρχει κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, οπότε περάστε περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τους συγγενείς σας.
Μάρτιος: Θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στη δουλειά και τους φίλους σας. Ισορροπήστε σε αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σας, για να πάρετε το καλύτερο και από τα δύο.
Απρίλιος: Κρατήστε απόσταση από συνεργάτες που γκρινιάζουν και ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Η κοινωνική σας ζωή δεν ευνοείται, οπότε αποφύγετε τις πολλές εξόδους.
Μάιος: Ο μήνας θα είναι πολυάσχολος μήνας, οπότε επικεντρωθείτε στη δουλειά και κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις.
Ιούνιος: Είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε σχέδια για το υπόλοιπο του έτους, να βάλετε μία τάξη και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας
Ιούλιος: Ο μήνας θα είναι πιο χαλαρός από τους προηγούμενου. Αν έχετε σκεφτεί να κάνετε διακοπές, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε.
Αύγουστος: Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.
Σεπτέμβριος: Το φθινόπωρο ξεκινάει γεμίζοντάς σας κίνητρα. Χρησιμοποιήστε τα για να αναλάβετε νέα έργα στη δουλειά ή να ορίσετε συναντήσεις.
Οκτώβριος: Θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να διασκεδάσετε. Ωστόσο, μην χάσετε την εστίασή σας και παραμελήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα.
Νοέμβριος: Θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα προσωπικά σας. Η κοινωνική και η ρομαντική σας ζωή θα ευδοκιμήσουν.
Δεκέμβριος: Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσετε να εργάζεστε για τους στόχους σας. Αποχαιρετήστε τη χρονιά με ηρεμία και χαμηλούς τόνους.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com