Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΛΕΩΝ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η νέα χρονιά έρχεται για  να πειραματιστείτε και οι δοκιμές ακόμα και τα λάθη θα αποδειχθούν γόνιμα και θα προσθέσουν επιτυχίες στη ζωή σας. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας θα χτυπήσουν κόκκινο, ενώ θα νιώθετε εξαιρετικά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Ο Κρόνος θα φέρει με το ξεκίνημα της χρονιάς μεγάλη τύχη, αισιοδοξία, επέκταση και νέες εργασίες. Όλα αυτά θα κάνουν το 2022 μια ιδανική χρονιά για τους εσάς τους Λέοντες. Ο Δίας σαν ο μεγαλύτερος ευεργέτης που είναι μπορεί να σας προσφέρει ενδιαφέρουσες και δελεαστικές ευκαιρίες τους πρώτους εννέα μήνες. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο ευνοϊκές φαίνονται αυτές οι προοπτικές, συνιστάται να ενεργείτε με προσοχή, επιφυλακτικά και χωρίς βιασύνη.
 
Βλέποντας τις θετικές προοπτικές η ευημερία σας θα ενισχυθεί περαιτέρω, ενώ θα υπάρχει έντονη υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειας. Μάρτιο και Αύγουστο, αποφύγετε επενδύσεις και προτιμήστε το Από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο.
 
Παραγωγικά ταξίδια που έχουν ήδη προγραμματιστεί, θα σας ωφελήσουν οικονομικά αλλά θα ενισχύσουν και την ψυχική σας ηρεμία. Το όνειρο να εκπληρώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
 
Να είστε προσεκτικοί τα διαστήματα Μάρτιο με Μάιο και Αύγουστο με Σεπτέμβριο σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα έχετε ορισμένες εξάρσεις και ξεσπάσματα που θα ξυπνούν κινδύνους. Προτιμήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να διατηρήσετε το ρομαντισμό σας ή να εξερευνήσετε με ενθουσιασμό νέες δυνατότητες.
 
Τον Αύγουστο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας να εκφράσετε τα συναισθήματα, την αγάπη και τον ρομαντισμό σας για κάποιον πραγματικά ξεχωριστό. Μπορεί να δεχτείτε μια πρόσκληση από τη δουλειά ή το στενό σας κύκλο φίλων που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.
 
Από το Νοέμβριου μέχρι το τέλος της χρονιάς που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα διαχείρισης. Εδώ θα χρειαστεί να καταλάβετε πως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε τον έλεγχο των άλλων, ούτε να διεκδικείτε τη δύναμή τους. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί για όλα τα προβλήματά σας.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Μπορείτε να είστε πιο στοργικοί, να μοιραστείτε την αγάπη που νιώθετε με τους άλλους, να περάσετε περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε και να είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε νέα άτομα. Στα μέσα Ιανουαρίου θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής, οπότε μπορεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε μια επανασύνδεση αντί για οτιδήποτε νέο. Δώστε προτεραιότητα  σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη στη ζωή σας και μην αφήσετε παλιές φλόγες να σας κυκλώσουν. Για να είναι εύκολες οι σχέσεις σας το 2022, πρέπει να σας αγαπούν, να σας εκτιμούν και να σας θαυμάζουν και όπως φαίνεται για να το πετύχετε θα πρέπει να είστε συνεπείς και ειλικρινείς απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να μην αμελείτε συναντήσεις και ραντεβού προγραμματισμένα, καθώς μέχρι το Μάιο δε θα πρέπει να προβείτε σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Τέλη καλοκαιριού θα είστε ξανά σε καλό δρόμο και οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι βελτιωμένες. Οι σχέσεις σας θα έχουν έναν τόνο σοβαρότητας και βαρύτητας που δεν έχετε συνηθίσει. Ίσως δε θα σας είναι εύκολο, αλλά θα γίνετε πιο δυνατοί. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, οπότε φλερτάρετε και γίνετε γοητευτικοί. Είναι πιθανό η συνάντηση να πραγματοποιηθεί λόγω κοινών δραστηριοτήτων, χόμπι ή ακόμα και σε πάρτι. Οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει και θα πάρετε την απόφαση να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με την απόκτηση παιδιού.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Θα είναι μια μεγάλη χρονιά για εσάς επαγγελματικά με τον Πλούτωνα να έχει στραμμένα τα μάτια του στον εργασιακό σας τομέα όλο το χρόνο. Η χρονιά ξεκινάει με την Αφροδίτη ανάδρομη και τον Ερμή να την ακολουθεί ανάδρομος από τα μισά του Ιανουαρίου, άρα θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, ώστε να είστε πιο παθιασμένοι με αυτό που κάνετε σε καθημερινή βάση. Βέβαια, το 2022 θα σας προβληματίσει σε θέματα διαχείρισης, συντονισμού και συνεργασίας. Θα είναι μια χρονιά δοκιμών και ίσως δεν θα δείτε εύκολα πρόοδο στην καριέρα σας, αλλά σίγουρα θα οικοδομήσετε σταθερές βάσεις που θα αποδώσουν εντυπωσιακά. Να είστε υπεύθυνοι και να έχετε αυξανόμενο αίσθημα ευθύνης για την εργασία και τους συνεργάτες σας. Κάντε αλλαγές αν χρειαστεί, ακόμα και ριζικές ή επαναστατικές. Στα τέλη της χρονιάς θα προσελκύσετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ότι χρειάζεστε στη ζωή σας για να βοηθηθείτε σε μακροπρόθεσμους στόχους. Η φυσική σας ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και το αίσθημα ευθύνης που σας βαραίνει, θα είναι εφικτό στα μέσα του καλοκαιριού, αλλά μην βασιστείτε στην αυτοπεποίθησή σας, γιατί θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Το μακροπρόθεσμο μέλλον σας εξαρτάται από αυτό, οπότε επενδύστε σωστά, μια που προηγούμενοι λανθασμένοι χειρισμοί χρημάτων θα πρέπει να αντιμετωπιστούν φέτος.

Συμβουλή
Η χρονιά σας υπόσχεται αρκετές θετικές αλλαγές που θα πρέπει να τις αγκαλιάσετε.  Προσεγγίστε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις με διπλωματία και τακτ, αν θέλετε να κερδίσετε ανθρώπους. Μην αφήσετε  κακές στιγμές να σας απογοητεύσουν, καθώς οι καλές στιγμές θα τα κάνουν όλα να αξίζουν τον κόπο.


Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Θα είστε έντονα απασχολημένοι και δε θα έχετε πολύ χρόνο για να πάρετε αποφάσεις. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την καριέρα και την κοινωνική σας ζωή.
Φεβρουάριος: Μέχρι τα μισά του μήνα θα νιώθετε πιο ενεργητικοί και ανήσυχοι, ενώ στη συνέχεια θα δείχνετε να βαριέστε.
Μάρτιος: Ο μήνας θα είναι τυχερός για την καριέρα και την κοινωνική σας ζωή, οπότε χρησιμοποιήστε τον για να κάνετε σχέδια και για το μέλλον.
Απρίλιος: Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας και να μην μπλέξετε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.
Μάιος: Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης φέρνει τόσο καλή όσο και κακή τύχη στις σχέσεις σας. Το πρώτο μισό θα είναι δύσκολο, αλλά το υπόλοιπο θα είναι υπέροχο.
Ιούνιος: Το καλοκαίρι ξεκινάει και σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να σκέφτεστε πριν δράσετε και όχι να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.
Ιούλιος: Είναι η τέλεια στιγμή για διακοπές ή για μια ρομαντική απόδραση. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες.
Αύγουστος: Εστιάστε στην οικογενειακή σας ζωή και ταυτόχρονα προετοιμαστείτε για διακοπές, όσοι δεν πήγατε ακόμα.
Σεπτέμβριος: Προσπαθήστε να κάνετε σχέδια και να περάσετε χρόνο με φίλους για να καλυτερέψει η διάθεσή σας.
Οκτώβριος: Το πρώτο μισό του μήνα θα σας είναι βαρετό, αλλά η συνέχεια θα σας φανεί συναρπαστική. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Νοέμβριος: Θα νιώθετε εκπληκτικά και γεμάτοι ενέργεια.  Χρησιμοποιήστε την σωστά και αναπτύξτε τα σχέδιά σας.
Δεκέμβριος: Είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε το 2023. Να έχετε ανοιχτό μυαλό όταν μιλάτε για τα σχέδιά σας με φίλους και μέλη της οικογένειας.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com