Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2022 θα είναι γεμάτο προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Η νέα χρονιά θα είναι αρκετά δραστήρια και προσανατολισμένη προς τους στόχους σας. Μπορείτε να περιμένετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι νέο και υπέροχο. Όλα θα είναι εφικτά και πιο εύκολα από ποτέ.


Ο Δίας, ο Κρόνος και η Αφροδίτη θα είναι οι κύριοι πλανήτες που θα σας επηρεάσουν το 2022. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να δημιουργήσετε ισχυρότερες σχέσεις. Ο Κρόνος θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή και θα απαιτήσει αποτελεσματικότητα και καλύτερη διαχείριση του χρόνου και της ενέργειας σας σε εργασιακά θέματα σε συνδυασμό με τις αυξημένες ευθύνες. Ο Δίας θα σας φέρει ενδιαφέρουσες προσφορές και ανταμοιβές που αρμόζουν στις προσπάθειες σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα είναι υπεύθυνοι για τη ρομαντική σας.
 
Το 2022 είναι μια καλή χρονιά για ταξίδια, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για την προσωπική σας απόλαυση. Στην αρχή του έτους τα ταξίδια στο εσωτερικό είναι πιο ευνοϊκά, αλλά αν θέλετε να ταξιδέψετε εκτός της χώρας σας, είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό κάποια στιγμή μετά τον Απρίλιο για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα σας φέρουν προσωπική ανάπτυξη σε καριέρα και δημόσια προβολή. Ο ρομαντισμός σας θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τον Απρίλιο, με δυνατά συναισθήματα, δίψα για αγάπη, τύχη και αρμονία
 
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο Σκορπιό, η σεληνιακή του Μαΐου και η ηλιακή του Οκτωβρίου, θα σας κάνουν πιο συγκεντρωμένους στις προκλήσεις που θα δεχθείτε, ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους και να νιώσετε πιο άνετα.
 
Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο, και αυτό το διάστημα θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναλάβετε πρωτοβουλίες για αυτό που θέλετε να πετύχετε και να αναζητήσετε ευκαιρίες. Μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι και να ξεκινήσετε κάτι που θα διαρκέσει για την επόμενη δεκαετία ή περισσότερο. Επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας.
Τέλη Μαΐου ο Άρης, κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θέση ιδανική για να ξεκινήσετε κάτι μεγάλο και τολμηρό. Ίσως νιώσετε άβολα στις προκλήσεις που θα δημιουργηθούν, οπότε φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι.
 
Τον Οκτώβριο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα αισθάνεστε κολλημένοι και αδύναμοι να ολοκληρώσετε με επιτυχία οποιοδήποτε σχέδιο. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας κυριεύσει, αλλά οπλιστείτε με υπομονή και διαθέστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας.

Σχέσεις & Έρωτας
Οι απαιτήσεις που έχετε θέσει τη νέα χρονιά στον εαυτό σας και θα προβάλλετε στους άλλους θα τους διευκολύνουν στο να σας καταλάβουν. 
Οι σχέσεις σας ήταν δύσκολες τα τελευταία χρόνια και το 2022 ευνοεί τη δημιουργία νέων που θα είναι πολύ πιο ικανοποιητικές. Οι συναισθηματικές σας υποθέσεις και τα ερωτικά σας θα είναι ένα μάθημα που πρέπει φέτος να καταλάβετε, ειδικά μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Μπορεί ακόμη και να ερωτευτείτε δυνατά με γνωστό σας άτομο που δεν είχατε προσέξει, από τα τέλη του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο. Το 2021 ήταν η αρχή ανάπτυξης οικειότητας και το 2022 θα πάει σε βαθύτερα επίπεδα. 
Από το Σεπτέμβριο και μετά θα δώσετε έμφαση στη συναισθηματική σας ζωή και όσοι θα ψάχνετε ακόμα έναν κατάλληλο σύντροφο θα έχετε πλεονεκτήματα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αυξημένα συναισθήματα για τους συντρόφους σας, αλλά θα τα κρατάτε υπό έλεγχο και δε θα αφήνετε να γίνουν εύκολα αντιληπτά.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Το 2022 φέρνει αυξημένες ανάγκες για ασφάλεια και θα θελήσετε να υπάρχει πειθαρχία και τάξη, ιδιαίτερα στο χειρισμό των χρημάτων σας. Τους πρώτους μήνες θα είστε πιο διεκδικητικοί και ανταγωνιστικοί, αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν λειτουργήσει. Οι σχέσεις με συνεργάτες δε θα είναι τόσο εύκολες και ίσως σας δυσαρεστήσουν και δημιουργήσουν απόσταση στην αρένα της εργασίας. Αρκετές φορές μέσα στο χρόνο θα αισθανθείτε ότι περιορίζετε η έκφραση σας, αλλά αυτό θα αρχίσει να μειώνεται από τον Οκτώβριο. Στο τέλος του έτους θα είναι πιο εύκολο να συνδυάσετε οικονομικά και επενδύσεις. Στα τέλη του Δεκεμβρίου θα αρχίσετε να βλέπετε αποδόσεις σε ότι επενδύσατε και θα αρχίσετε να προσελκύετε χρήματα από διάφορες πηγές. Ενδέχεται να υπάρχουν συγκρούσεις για οικογενειακά οικονομικά ζητήματα άλλων, όπως διαφορές για κτήματα ή περιουσίες.

Συμβουλή

Προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί ή αλαζονικοί με τους άλλους. Αντί να επιβάλλετε τη γνώμη σας, κάντε ένα βήμα να διαπραγματευτείτε και θα πετύχετε ότι θέλετε πιο εύκολα χωρίς φασαρία κάνοντας φίλους και όχι εχθρούς.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
 
Ιανουάριος: Μικρές αλλαγές θα υπάρξουν στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να λύσετε προβλήματα.
Φεβρουάριος: Αυξάνετε η ανεξαρτησία σας, αλλά αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Μάρτιος:. Συνεχίστε να χαλαρώνετε μόνοι σας ή με τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.
Απρίλιος: Ο Πλούτωνας θα καθοδηγεί τις ενέργειές σας και θα αισθάνεστε πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.
Μάιος: Πρέπει να δείτε θετικά τις αλλαγές που θα υπάρξουν στη ζωή σας, καθώς δε θα συμβεί κάτι ακραίο.
Ιούνιος: Είναι μια καλή στιγμή για διακοπές, ενώ θα έχετε και τύχη σε οικονομικό επίπεδο και στην κοινωνική σας ζωή.
Ιούλιος: Ο μήνας σας γεμίζει θετική ενέργεια, οπότε εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας. 
Αύγουστος: Έρχονται αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και οι ενέργειές σας θα καθορίσουν εάν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο.
Σεπτέμβριος: Από τις 11 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν διάφορες επιπλοκές.
Οκτώβριος: Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αποκτήσετε μια νέα δυναμική.
Νοέμβριος: Η οικογένεια θα συνεχίζει να είναι το κέντρο της ζωής σας, ωστόσο, μην ξεχνάτε τα οικονομικά σας.
Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει με θετικές προοπτικές. Χρησιμοποιήστε το μήνα για να προετοιμαστείτε για μελλοντικές αλλαγές.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com