Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καλωσορίστε το 2022 ως δώρο από τον Θεό. Όλες οι πτυχές της ζωής σας θα έχουν καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχετε όλο το χρόνο για να δείξετε την ανέμελη και ανάλαφρη διάθεσή σας.
 
Προβλέπονται επαγγελματικά ταξίδια σε ξένους προορισμούς, που θα σας ωφελήσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Απρόσκλητοι επισκέπτες είναι πιθανό να σας επισκεφτούν και να μείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το αναμενόμενο δοκιμάζοντας την υπομονή σας, αλλά δε θα μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.
 
Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο, απαιτεί να είστε προσεκτικοί και να εστιάσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια λάθη. Σχέσεις με στενούς ή μακρινούς συγγενείς που έχουν παγώσει μπορεί να ξαναρχίσουν.
 
Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο θα είναι ενισχυμένη η χρηματοπιστωτική σας σταθερότητα, ενώ η αγορά ακινήτων θα αποκομίσει μέγιστα οφέλη μακροπρόθεσμα. Η συνάντηση και η γνωριμία με ένα ισχυρό άτομο τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, θα σας φανεί χρήσιμη καθώς θα σας υποστηρίξει στο μέλλον.
Το 2022 θα κάνει ντεμπούτο με μια εκπληκτική δυναμική στον τομέα των επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα σε σημαντικά προσωπικά αποκτήματα, όπως ένα σπίτι, μια κληρονομιά ή ένα πολύ σημαντικό κέρδος που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.
 
Επικεντρώστε την προσοχή σας στην οικογενειακή σας ζωή. Αλλάξτε το χώρο σας, ανακαινίστε το σπίτι σας και κατανοείστε ορισμένες καταστάσεις που σχετίζονται με συγγενείς σας. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που πρέπει να λύσετε, τα πράγματα θα κυλήσουν προς την επίλυση συγκρούσεων και την κατανόηση ορισμένων πραγμάτων που σας φαίνονται απαράδεκτα.
 
Η δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος διαβίωσης, όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή, θα είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
                                                                              
Η διάθεσή σας μέχρι το Σεπτέμβριο θα είναι εξαιρετική, οπότε να έχετε περισσότερη πίστη στις δυνάμεις σας, να διασκεδάζετε και να διατηρείτε το χιούμορ σας.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Το 2022 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το συναισθηματικό τομέα. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι αρμονική και γεμάτη χαρές και αν βρίσκεστε σε μια σχέση, να ξέρετε πως φέτος οι καμπάνες του γάμου θα χτυπήσουν για εσάς. Οι ελεύθεροι θα έχετε με το μέρος σας όλες τις πιθανότητες και τις ευκαιρίες να γνωρίσετε τον σύντροφο που θέλετε. Η νέα χρονιά έχει όλα τα βασικά συστατικά για να είναι μια ξεχωριστή χρονιά, τόσο σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, όσο και σε συνεργασίες και σχέσεις. Η χρονιά ξεκινάει με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα τον Ιανουάριο και τον Ερμή στα τέλη του μήνα έως τις αρχές του Φεβρουαρίου, άρα θα πρέπει να σκεφτείτε τις ερωτικές σας σχέσεις και να εργαστείτε πάνω σε αυτές. Προσπαθήστε να είστε πιο στοργικοί και πιο ανοιχτοί απέναντι στους άλλους. Από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου, δημιουργήστε πιο δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους άλλους. Δείξτε την αφοσίωσή σας ώστε να ενισχύσετε τους υπάρχοντες συναισθηματικούς δεσμούς ή να δημιουργήσετε νέους.
Η προσωπική σας σχέση θα ανακτήσει σταθερότητα στις αρχές του καλοκαιριού και θα είστε πιο ήρεμοι, αλλά την ψυχραιμία σας θα τη βρείτε στα μέσα ου φθινοπώρου.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η καριέρα σας μπορεί να αλλάξει πορεία ξαφνικά και να μπείτε σε έναν εντελώς νέο κόσμο εργασίας, δικής σας κατασκευής. Ακόμα κι αν δε συμβεί αυτό, θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κινείστε στη δουλειά σας. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον τομέα της επικοινωνίας σας, με απροσδόκητα αποτελέσματα, αλλά με έναν αέρα ενθουσιασμού και προσδοκίας. Απολαύστε το, ακόμα και αν σας φαίνεται ξένο. Το 2022 είναι η χρονιά που όλες οι προσπάθειες που θα καταβάλετε να αναπτυχθείτε επαγγελματικά θα ανταμειφθούν. Θα υπάρξουν μεγάλες οικονομικές αλλαγές που θα υποστηρίζουν τα σχέδια που κάνατε την προηγούμενη χρονιά. Συνεχίστε να αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας και να θυμάστε πως τα ομαδικά έργα θα είναι τα πιο επωφελή. Ίσως φέτος αναγκαστείτε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις ή να πραγματοποιήσετε αυτό που επιθυμούσατε καιρό. Χειριστείτε σχολαστικά τα οικονομικά σας, καθώς μέχρι το Σεπτέμβριο δε θα είναι εύκολη η προσέλκυση χρημάτων. Προσελκύστε νέους πόρους αν θέλετε να έχετε μια σταθερή οικονομική βάση.
 
Συμβουλή
Θα υπάρξουν αμέτρητες ευκαιρίες για την ανάπτυξή σας, οπότε μην τις χάσετε. Αρχίστε να σκέφτεστε το μέλλον σας σε κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο και απαλλαγείτε από επικίνδυνες σκέψεις που θα καταστρέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με κάποια σύγχυση, γι’ αυτό κινηθείτε αργά και αποφύγετε να κάνετε λάθος κινήσεις.
Φεβρουάριος: Είναι η τέλεια στιγμή για να επικεντρωθείτε στα χόμπι και την οικογένειά σας, οπότε μείνετε παθιασμένοι.
Μάρτιος: Εστιάστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα που θα έχετε χρόνο να το κάνετε.
Απρίλιος: Επανέρχεται η σύγχυση του πρώτου μήνα, ειδικά στα οικονομικά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και χρέη.
Μάιος: Ο μήνας φέρνει ευπρόσδεκτες εκπλήξεις και τα καλά νέα πιθανότατα θα είναι στην καριέρα σας ή στην προσωπική σας ζωή.
Ιούνιος: Το καλοκαίρι ξεκινάει φέρνοντας  ηρεμία και ειρήνη, άρα είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε στην ερωτική σας ζωή.
Ιούλιος: Θα έχετε καλή τύχη και αυξημένη ενέργεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Αύγουστος: Απολαύστε το τελευταίο κομμάτι του καλοκαιριού περνώντας χρόνο με την οικογένειά σας και άλλα αγαπημένα πρόσωπα.
Σεπτέμβριος: Θα νιώθετε πολύ παραγωγικοί και θα έχετε επιτυχίες στην καριέρα και την κοινωνική σας ζωή, ακόμα και όταν όλα θα είναι στάσιμα.
Οκτώβριος: Ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με τους φίλους ή τον σύντροφό σας.
Νοέμβριος: Θα αισθάνεστε σίγουροι και αυτό θα κάνει θαύματα στην καθημερινότητά σας, αλλά και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.
Δεκέμβριος: θα ανανεωθείτε σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, ενώ τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται δίπλα σας όπου κι αν πάτε, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com