Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2022 θα είναι μια τυχερή χρονιά για εσάς, γεμάτη αλλαγές που θα σας οδηγούν προς το καλύτερο, αρμονία και ευτυχία. Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν τους αρέσει να προσκολλιούνται σε ανθρώπους ή μέρη για μεγάλο χρονικό διάστημα, φέτος δεν πρόκειται να πλήξετε. Δεχόμενοι επιρροές από τον Πλούτωνα θα αναζητάτε την περιπέτεια, χωρίς να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες, ενώ δε θα λείψουν και οι φορές που θα είστε ανυπόμονοι και εγωιστές απέναντι στους άλλους.
 
Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιό σας όλο τον χρόνο. Θα αισθάνεστε λίγο στάσιμοι, αλλά μπορείτε να είστε πιο υπεύθυνοι, πιο προσεκτικοί και πιο ώριμοι. Είναι σημαντικό για εσάς να κάνετε το σωστό και για τους σωστούς λόγους. Σκεφτείτε τη ζωή σας μακροπρόθεσμα και σχεδιάστε τις επόμενες δεκαετίες της ζωής σας. 
 
Το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, θα νιώθετε κάπως απογοητευμένοι, ενώ η μειωμένη αισιοδοξία σας δε θα αφήνει περιθώρια για δράση. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, αλλά να θυμάστε πως πάντα υπάρχουν λύσεις να ξεπεράσετε ότι σας προβληματίζει. Απλώς πρέπει να οδηγηθείτε σε σωστές σκέψεις για να μπορέσετε να δείτε όλα όσα συμβαίνουν από άλλες οπτικές γωνίες και προοπτικές.
 
Τέλος Ιουλίου που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα μέχρι το Νοέμβριο, θα σας ωθήσει να επανεκτιμήσετε όλες τις φιλικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε ποιες αξίζουν να διατηρήσετε.
 
Το Νοέμβριο που ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους μέχρι τέλος του χρόνου, θα περάσετε μια περίοδο που θα είστε ανήσυχοι, αγχωμένοι και θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Χρειάζεται να δείξετε ηρεμία και υπομονή.
 
Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε δυναμική και να δείξετε νέες τεχνικές που θα δημιουργήσουν ασφάλεια στις σχέσεις σας. Συζητώντας με άτομα του οικογενειακού σας χώρου, θα δείτε ότι έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να τους κατανοήσετε καλύτερα και να αποκτήσετε όλοι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Η σταθερότητα και η ασφάλεια ενός γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης, δε θα είναι το ισχυρό σας σημείο τη φετινή χρονιά. Το 2022 θα υπάρξουν απώλειες στις σχέσεις σας, ακόμη και σε φιλίες. Αυτό μπορεί να σας πάει κάπως πίσω, καθώς θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τους άλλους, αλλά δε σας καταλαβαίνουν κιόλας. Έχει πολλά να σας διδάξει η νέα χρονιά και τα μαθήματα θα είναι συνεχόμενα. Από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο, φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε ή πείτε αν θέλετε να παραμείνετε σε σχέση οι δεσμευμένοι, γιατί αν είστε ελεύθεροι έτσι θα παραμείνετε οπότε δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε. Φέτος θα γνωρίσετε εκείνο το άτομο που θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας και με το οποίο θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια σχέση. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε στάση απέναντι σε έναν παλιό φίλο. Οι δεσμευμένοι θα συνεχίσετε να έχετε σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση και θα είναι σκόπιμο να επικοινωνείτε με το ταίρι σας με πολλή προσοχή. Δεν είναι ευνοϊκή χρονιά για να κάνετε σχέδια γάμου.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η έκλειψη σελήνης του Μαΐου θα αποφέρει ανταμοιβές στους στόχους που είχατε εργαστεί σκληρά και με υπευθυνότητα, ενώ δε θα λείψει η αναγνώριση από τους συνεργάτες σας. Μέχρι τα μισά του έτους θα έχετε κάποια ανησυχία, αλλά αναμφίβολα θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες, νέους τρόπους για να κινηθείτε και βελτιωμένες καινοτομίες. Η καριέρα και η επαγγελματική σας επιτυχία θα είναι δεδομένα φέτος, εφόσον θα αποπνέετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και οι άλλοι θα σας ακολουθούν. Ίσως κάποια γεγονότα να σας βγάλουν εκτός πορείας στον εργασιακό χώρο, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να γνωρίσετε σημαντικά άτομα τα οποία θα σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε. Ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μακροπρόθεσμα έργα. Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου. Θα σας βοηθήσει να θέσετε νέους στόχους ή να εστιάζετε σε διαφορετικούς από ότι είχατε μέχρι τώρα. Αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και αναζητήστε ευκαιρίες για επιτυχία και πρόοδο. Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για τα οικονομικά σας, αφού θα έχετε μεγαλύτερες προσφορές, διακρίσεις, αναγνωρίσεις και έσοδα. Η άνοιξη είναι καλή περίοδος για να αναζητήσετε συμβουλές και μέχρι τέλος του έτους θα έχετε μεγάλη πρόοδο.  
Συμβουλή
Δημιουργήστε θετικές σχέσεις αντί να κάνετε εχθρούς. Δε χρειάζεται να επιβάλλετε τις ιδέες σας στους άλλους ή να εκφράζετε δημόσια τη γνώμη σας.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει κάνοντάς σας να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, αλλά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τα μισά του μήνα θα τη μειώσει αισθητά.
Φεβρουάριος: Έντονα παραγωγικός ο δεύτερο μήνας του χρόνου, αλλά μην ξεχάσετε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.
Μάρτιος: Επανέρχονται τα υψηλά επίπεδα ενέργειας σας στον εργασιακό χώρο, αλλά μπορεί να κουραστείτε να ασχολείστε με κάποιους ανθρώπους. Ισορροπήστε την επαγγελματική με την κοινωνική σας ζωή.
Απρίλιος: Η δουλειά θα είναι πιο αγχωτική από ότι συνήθως και θα σας κουράσει. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε την υγεία σας.
Μάιος: Μην αφεθείτε σε λόγια που θα ακούσετε και μπλεχθείτε σε κουτσομπολιά. Μπορεί να σας αρέσουν τα δράματα, αλλά στην παρούσα φάση δε θα σας βοηθήσουν.
Ιούνιος: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα είναι χαλαρωτικός, οπότε χρησιμοποιήστε τον για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να περάσετε χρόνο με άτομα που σας ενδιαφέρουν.
Ιούλιος: Να είστε προσεκτικοί στη δουλειά και στις σχέσεις σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και μη φτάσετε στα άκρα.
Αύγουστος: Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η θετικότητά σας μεταδοτική. Αφιερώστε χρόνο σους φίλους σας δείξτε τη χαρά σας.
Σεπτέμβριος: Ο μήνας σας προτρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε θέματα αγάπης και οικογένειας. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε την επιλογή σας.
Οκτώβριος: Είναι τέλειο διάστημα για να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας άτομα, φίλους ή το σύντροφό σας.
Νοέμβριος: Θα νιώθετε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε καλή κατάσταση.
Δεκέμβριος: Είναι η τέλεια στιγμή για να επανορθώσετε όπου χρειάζεται και να κάνετε ξεκαθαρίσματα πριν ξεκινήσει η επόμενη χρονιά.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com