Social Icons

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Το 2022 θα είναι η χρονιά που θα εστιάζετε στο μυαλό σας και θα δημιουργήσετε τον κόσμο που λαχταρούσατε να ζήσετε. Σε αντίθεση με το 2021, η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη υλική και συναισθηματική ευημερία και εξαιρετική για όλες τις πτυχές της ζωής σας. Θέλετε να κάνετε τη ζωή σας ξεχωριστή και γεμάτη ενθουσιασμό και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πράξετε. Είτε το αισθάνεστε είτε όχι, μπορείτε να ξεκινήσετε να ευθυγραμμίζετε τα όνειρά σας με την πραγματικότητα.
 
Ο Πλούτωνας παραμένει στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, δίνοντάς σας άφθονη ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής και να αξιολογήσετε πού ήσασταν, πού πηγαίνετε, ποιοι είστε, ποιοι θέλετε να είστε και τι σας αξίζει να έχετε. Σίγουρα έχετε ήδη βιώσει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και πολλά πράγματα μπορεί να μην είναι ίδια με αυτά που ξεκινήσατε.
 
Φιλίες που ξεκίνησαν πριν από την προηγούμενη χρονιά θα παραμείνουν, ενώ αν σκοπεύετε να κάνετε νέους φίλους καλύτερα να περιμένετε μέχρι τον Μάιο, όταν η Αφροδίτη φύγει από τον Κριό. Να θυμάστε ότι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε νέα άτομα εάν βγείτε έξω από τις ανέσεις σας και πάρετε μέρος σε συναθροίσεις, πάρτι, γιορτές.
 
Η Αφροδίτη ξεκινά το 2022 όπως τελείωσε, ανάδρομη στο ζώδιό σας και θα σας λείπει το κίνητρο για να κινηθείτε δυναμικά και θα θέλετε να τα αφήσετε όλα. Ένα διάλειμμα μπορεί να είναι καλό, αλλά η πλήρης αποφυγή της πραγματικότητας δε θα είναι ότι καλύτερο, οπότε προσπαθήστε να ισορροπήσετε. 
 
Από τον Απρίλιο μέχρι αρχές Οκτώβρη, ο Πλούτωνας θα σας ασκεί πίεση και οι μήνες θα είναι πλούσιοι σε αποκαλύψεις, εσωτερικούς μετασχηματισμούς και σημαντικές αλλαγές. Θα πρέπει να είστε σε αφύπνιση, καθώς θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να επιλέξετε το δρόμο σας.
 
Το Νοέμβριο και μέχρι τέλος του χρόνου, θα πάρτε χρήσιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Έχετε πίστη στον εαυτό σας, προσπαθήστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά και ταυτόχρονα, να είστε πιο προσεκτικοί σε ότι μαθαίνετε.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Το 2022 θα δίνετε έναν συνεχή αγώνα για να ισορροπήσετε μεταξύ αγάπης και εργασίας, οικογένειας και σπιτιού. Τέλη Ιανουαρίου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας που θα βρίσκεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για αυτά που θέλετε να κάνετε και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας αντί να αφήσετε όλους τους άλλους να υπαγορεύσουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Χρησιμοποιήστε την πειθαρχημένη ενέργεια και το πάθος που έχετε για να κάνετε κάτι παραγωγικό και θετικό. Ίσως κάποιες στιγμές νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε και να υποτιμάτε  ότι εισπράττετε από τους γύρω σας, αλλά από τα Απρίλιο και μετά που η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί, θα απολαμβάνετε πιο ευχάριστες και ικανοποιητικές σχέσεις. Μέχρι τον Ιούλιο θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα πιο χαρούμενα και αυθόρμητα, ικανά να ταιριάξουν μαζί σας και να δημιουργήσετε καινούριες σχέσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα βρείτε το σύντροφο που θέλετε, ενώ οι δεσμευμένοι θα πάρετε αποφάσεις να προχωρήσετε ένα βήμα προς την επισημοποίηση.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η νέα χρονιά δε θα έχει πισωγυρίσματα, ούτε δράματα. Στο ξεκίνημά της  θα αισθάνεστε κάπως διαφορετικά και εξαρτώμενοι από τις αποφάσεις που πήρατε τα δύο τελευταία χρόνια. Προχωρήστε σε προσεκτικές αλλαγές, ειδικά αν θέλετε να αλλάξετε εργασία για να μην μπλοκάρετε τα οικονομικά σας. Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή, να επεκτείνετε τον κύκλο σας και να παρακολουθήσετε ομαδικές δραστηριότητες. Για να προωθήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους, ξεκινήστε νέες συμμαχίες ή νέες συνεργασίες στα μέσα του καλοκαιριού. Η ανάγκη σας για σωστή οργάνωση και προγραμματισμό θα σας οδηγήσει στη σωστή εστίαση και θα σας επαναφέρει σε τάξη στις αρχές του φθινοπώρου. Για να πραγματοποιήσετε ταξίδια προτιμήστε να το κάνετε το Νοέμβριο. Ακόμα και αν υποστείτε ταλαιπωρίες, όταν θα είναι έτοιμο να σας αποχαιρετήσει το 2022, οι ενέργειες σας για αλλαγές και πρόοδο θα αποδώσουν τα μέγιστα. Τα έσοδά σας θα προέρχονται από μακροχρόνιες συνεργασίες, ενώ εξωτερικές επιρροές θα παρεμβαίνουν και θα περιορίζουν τις οικονομικές σας συναλλαγές. Συνεχίσετε να χτίζετε και να αυξάνετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Συμβουλή
Αφήστε το παρελθόν στην άκρη και ξεκινήστε από την αρχή. Έρχονται ευχάριστα νέα, οπότε μην απογοητεύεστε σε προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι, κάτι που μπορεί να σας ενθαρρύνει να αναλάβετε ρίσκα. Ωστόσο, θυμηθείτε πριν δράσετε να σκέφτεστε.
Φεβρουάριος: Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξάνεται, οπότε χρησιμοποιήστε την για να εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας.
Μάρτιος: Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας μια και η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, χωρίς να αφήνετε στην άκρη την καριέρα σας. 
Απρίλιος: Ισορροπήστε στη ζωή σας, διευθετήστε τις προτεραιότητές σας και περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.
Μάιος: Βρείτε τρόπους να περιορίσετε το άγχος σας και εστιάστε σε ότι θέλετε να κάνετε για να είστε πιο παραγωγικοί.
Ιούνιος: Θα νιώθετε ευερέθιστοι και τα νεύρα σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην μπλέξετε σε καυγάδες με παλιούς ή νέους φίλους.
Ιούλιος: Ο Κρόνος θα σας κάνει να νιώθετε πιο συναισθηματική απ’ ότι είστε. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας και σταθείτε δίπλα τους σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν
Αύγουστος: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σας φέρνει άφθονη τύχη. Η επιτυχία στον τομέα της καριέρας και στις σχέσεις σας θα έρθει εύκολα.
Σεπτέμβριος: Δύσκολος μήνας καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά για να διατηρήσετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο.
Οκτώβριος: Θα έχετε αρκετό άγχος, οπότε προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με φίλους για να αποφορτίσετε το μυαλό σας.
Νοέμβριος: Επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε να πετύχετε, ειδικά στην καριέρα σας που θα είναι περισσότερο ευνοημένη.
Δεκέμβριος: Ο μήνας θα σας κρατάει απασχολημένους, αλλά δε θα σας λείψει η διασκέδαση. Παραμείνετε ευέλικτοι και συνεχίστε να εργάζεστε μεθοδικά.

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com