Social Icons

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Νέα Σελήνη στον Κριό - 7/4/2016

Διανύοντας το δεύτερο μήνα της άνοιξης, υποδεχόμαστε τη Νέα Σελήνη στις 7 στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου τον Κριό.
Συναισθήματα, αυθορμητισμός και δημιουργικότητα θα πρωταγωνιστούν, κάνοντάς μας έτοιμους να δράσουμε με αποφασιστικότητα και να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας και να οικοδομήσουμε κάτι νέο, ξεκολλώντας από καταστάσεις του παρελθόντος που μας μπλόκαραν. Συζητήσεις και επαφές θα βρίσκονται στο προσκήνιο, αναζητώντας άμεσες λύσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καθώς από τις 5 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Κριό, θα επιδιώκουμε ανεξαρτησία σε προσωπικό επίπεδο και θα είμαστε άκρως ερωτικοί, αλλά καθώς ακολουθεί ο Ερμής που περνάει στον Ταύρο, θα δυσκολευόμαστε να –άρουμε άμεσες αποφάσεις. Δεν είναι κακό να χρησιμοποιήσουμε τη λογική σαν πρώτο στοιχείο ώστε να αποφύγουμε λάθη και να μην απομακρυνθούμε από την επίτευξη των στόχων μας. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι έρχεται η Νέα Σελήνη να μας δείξει τις επιλογές που έχουμε και δε θα είναι λίγες. Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι είστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή έχετε τον ωροσκόπο σας σε αυτά τα ζώδια.

Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο…

Κριός: Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ότι συμβαίνει γύρω σας κατανοώντας τις πραγματικές διαστάσεις, ενώ η ευελιξία που θα δείξετε απέναντι σε σημαντικά πρόσωπα θα αποδειχθεί σωτήρια για τη μετέπειτα πορεία σας.

Ταύρος: Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο και αγαπημένα σας πρόσωπα, συζητώντας για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή που θα σας ανακουφίσουν. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε επαγγελματικό κα οικονομικό επίπεδο, αποφεύγοντας διαπληκτισμούς στο χώρο.

Δίδυμοι: Χειριστείτε με προσοχή ότι συμβαίνει γύρω σας, καθώς η δυναμικότητάς σας που θα χτυπήσει κόκκινο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες χωρίς λόγο. Κάντε ένα βήμα πίσω και μην φορτώνεστε ευθύνες που μπορούν να επωμιστούν άλλοι.

Καρκίνος: Προτιμήστε να περάσετε τη μέρα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που σας προσφέρουν ηρεμία και σας κάνουν να ξεχνάτε τα καθημερινά προβλήματα. Μην προχωρήσετε σε οικονομικά ανοίγματα, που δεν αντέχει η τσέπη σας και θα σας αγχώσουν περισσότερο.

Λέων: Δώστε περισσότερη σημασία σε συνεργασίες που είναι πρόσφατες και δεν έχουν δείξει ξεκάθαρα το πρόσωπό τους. Δεχθείτε κοινωνικά καλέσματα για να μεγαλώσετε τον κύκλο σας, απομακρύνοντας από κοντά σας άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας.

Παρθένος: Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και το άγχος δε θα σας αφήνει να περάσετε όσο θα θέλατε όμορφα. Ανακαλύψτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας, ώστε να προχωρήσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Δείξτε πυγμή και κύρος σε όσους δε σας γνωρίζουν καλά.

Ζυγός: Μην κινείστε με ρυθμούς χελώνας απέναντι σε θέματα που έπρεπε να είχατε ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να δημιουργήσει και να καταπλήξει συνεργάτες και άτομα κύρους. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που βασίζονται σε αμφίβολα σχέδια.

Σκορπιός: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, βάζοντας προτεραιότητες, σε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε με επιχειρήματα αν σας ζητηθεί. Οι ανασφάλειες που έχετε για το μέλλον θα μειωθούν, καθώς θα υπάρξουν άτομα που θα σας πιστεύουν και θα σας στηρίζουν.

Τοξότης: Αν είστε αδέσμευτοι σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από πρόσωπα που θα γνωρίσετε να βρείτε το άτομο που θα σας συναρπάσει, ενώ όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε διαφορές που σας κρατούν σε απόσταση με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως: Η αυξημένη γοητεία θα διευκολύνει τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν άτομα του επαγγελματικού χώρου, δίνοντάς σας πόντους για να προωθήσετε πιο εύκολα σχέδια και στόχους. Κάντε προσεκτικές κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο και εκμεταλλευτείτε σωστά ευκαιρίες.

Υδροχόος: Αν θέλετε να πετύχετε περισσότερα σε επαγγελματικό επίπεδο, επιβάλλεται να βάλετε τάξη στις καθημερινές σας ασχολίες και να οργανωθείτε καλύτερα ώστε να μην αποσυντονίζεστε από απρόοπτες καταστάσεις που δε θα μπορείτε να αποφύγετε. Η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο όπλο σας.

Ιχθύς: Ο σωστός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα το μέλλον σας, αλλά και να αποκοπείτε από το παρελθόν. Ζητήστε βοήθεια από άτομα που βρίσκονται κοντά σας και είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν , ώστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας.