Social Icons

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Καλότυχο σπιτάκι μου!!!


Σπίτι μου, σπιτάκι μου...!!!
Ο χώρος που επιστρέφουμε πάντα για να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε, να φάμε ή απλά να περάσουμε όμορφα με την παρέα μας δεν είναι άλλος από το σπίτι μας. 
Και ενώ αυτό μπορεί να μας προσφέρει πολλά και κυρίως καλή τύχη, εμείς πολλές φορές δεν αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας για να κάνουμε μικρές αλλαγές που θα βοηθήσουν την αύρα του να μας φέρει περισσότερη ενέργεια…
Ξεκινήστε με το να ανοίγετε παράθυρα και μπαλκονόπορτες ώστε να μπει μέσα φως και καθαρός αέρας. Όσο πιο πολύ φωτίζεται και αερίζεται, τόσο πιο πολύ θα προσελκύει την τύχη. Αν υπάρχουν σημεία στο σπίτι σας που δεν έχουν φως, πολύ απλά βάλτε φώτα.

Προσθέστε μικρές πινελιές του κίτρινου ή βάψτε έτσι μερικούς από τους τοίχους σας σε καθιστικό ή κουζίνα αν σας αρέσει το χρώμα, καθώς συμβολίζει την Ανατολή του Ηλίου και ελκύει τη θετική ενέργεια και το πνεύμα.

Επίσης, ένας πολύ καλός τρόπος να ξεμπλοκάρετε τη ροή της θετικής ενέργειας και να διώξετε την αρνητική, είναι να ξεφορτωθείτε άμεσα οτιδήποτε σπασμένο και χαλασμένο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να καταναλώνετε χώρο στο σπίτι μας με αντικείμενα περιττά και ιδιαίτερα με ότι σας θυμίζει καταστάσεις παρελθόντος που δε σας έχουν αφήσει και τις καλύτερες μνήμες.