Social Icons

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση, κάντε μερικές έξυπνες περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση όσων σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η περιπετειώδεις αντίληψη που σας διακατέχει, θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι ειδικά εκεί που δε χρειάζεται. Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε και τις ανάγκες των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Οι μεγάλες αγορές που έχουν σα σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν, όχι μόνο δε σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναστάτωση και σύγχυση στο συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειοψηφία οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε που σταματάει η πλάκα, που το αστείο και που τα πράγματα είναι σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από τις σχέσεις σας, αλλά ως επί των πλείστον εσείς ξεκινάτε τη δημιουργία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να το δείξετε ότι μετανοήσατε.


ΙΧΘΥΣ: Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας, θα σας ωθήσουν να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.