Social Icons

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα συναισθηματικά σας. Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ότι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στυλ που θα εντυπωσιάσει το άτομα του περιβάλλοντός σας. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε.

ΛΕΩΝ: Τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι σας και στην ψυχή σας. Προβείτε σε διαπραγματεύσεις για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ότι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ: Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, θα σας βγάλουν νικητές ακόμα και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δε θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά.


ΙΧΘΥΣ: Καινούριες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες.