Social Icons

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Σπίτι και ζώδια

Κλασικά ή μοντέρνα έπιπλα; Σκούρα ή φωτεινά υφάσματα; Κάθε άνθρωπος έχεις τις δικές του προτιμήσεις οι οποίες καθορίζονται από τα βιώματά του και το προσωπικό του στυλ, αλλά κάποιες από αυτές καθορίζονται και από το ζώδιό του. Δείτε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την θετική ενέργεια στον προσωπικό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε το ξεκαθάρισμα… απαλλαγείτε από άχρηστα αντικείμενα, αλλάξτε χρώματα στον προσωπικό σας χώρο και αποφασίστε επιτέλους να κάνετε το σπίτι σας πιο λειτουργικούς. Χρειάζεστε ελευθερία κινήσεων και είναι τόσο απλό να το έχετε. Αρκεί λίγος από το χρόνος σας και η διάθεσή σας θα χτυπάει πάντα κόκκινο!

ΤΑΥΡΟΣ: Σα ζώδια της γης, τι καλύτερο από το να τοποθετήσετε  ξύλινα έπιπλα και βάψετε το σπίτι σας με γήινα χρώματα. Ναι μεν σας αρέσει το σικ και το καλόγουστο, αλλά επειδή το μάτι σας αγαπάει ταυτόχρονα και την απλότητα, αποφύγετε να βάλετε στο χώρο σας βαριά έργα τέχνης που θα ρίχνουν τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τρέλα που έχετε σας ακολουθεί και στο σπιτικό σας, οπότε τι καλύτερο από το να αραιώσετε τους χώρους σας από έπιπλα ή αντικείμενα που πιάνουν πολύ χώρο. Δε σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα η ιδέα του ατελείωτου ξεσκονίσματος, οπότε όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά. Βάλτε σε τάξη ότι χρησιμοποιείτε και πετάξτε τυχόν αποξηραμένα λουλούδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευαίσθητη ψυχή σας έχει ανάγκη από ζεστά χρώματα που θα αυξάνουν το ρομαντισμό σας που όμως δε θα είναι έντονα. Σας αρέσει να κάθεστε στο σπίτι σας και να κουρνιάζετε στους καναπέδες, οπότε επιβάλλεται ο χαμηλός φωτισμός και αρωματικά φυτά που θα εξιτάρουν την όσφρησή σας.

ΛΕΩΝ: Η βασιλική σας υπόσταση και η περηφάνια που σας διακατέχει, δε θα μπορούσε να αντέξει σε ένα χώρο που θα απουσίαζαν οι καθρέφτες για να ικανοποιήσετε το εγώ σας. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά. Απαλά χρώματα κάνουν τα μάτια σας να μην κουράζουν το μυαλό σας και μία ανανέωση χώρου κρίνεται απαραίτητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τέτοια οργάνωση που θέλετε να υπάρχει, η επίπλωση που σας ταιριάζει καλύτερα είναι η λιτή γραμμή με αποχρώσεις γήινες. Όλα πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένα, τόσο για την ικανοποίησή σας, όσο και για την άνεσή σας στο χώρο. Η διακόσμηση στους τοίχους με πίνακες που θα σχετίζονται με τοπία, είναι κάτι που θα σας αντιπροσωπεύει.

ΖΥΓΟΣ: Ότι ξεφορτώνονται τα υπόλοιπα ζώδια, είστε ικανοί να τα πάρετε εσείς. Θέλετε χώρους γεμάτους αντικείμενα, καθώς τα επιμελώς άδεια δωμάτια σας προκαλούν κατάθλιψη. Αμέτρητα τα μπιμπελό που θα διακοσμήσετε, άπλετος και φωτισμός που θέλετε να υπάρχει. Συμβουλή: Από φυτά κρατήστε μόνο ζωντανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μυστήριο που σας συνοδεύει ταιριάζει πραγματικά με το μαύρο που λατρεύετε, αλλά καλό θα ήταν αυτή τη φορά να συνδυάσετε και άλλες αποχρώσεις όπως το σκούρο μπλε και το μπορντό, ώστε να υπάρξει μια ανανέωση στο χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ασυγκράτητος χαρακτήρας σας δε χρειάζεται τίποτα άλλο από το να υπάρχει γύρω σας ζωντάνια. Φωτεινά χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή σε τοίχους και υφάσματα, όπως και η εκμετάλλευση των γωνιών με φυτά που δε θα ξεχνάτε να ποτίζετε, ώστε να διατηρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σα λάτρεις του κλασικού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια ελάχιστα κομμάτια για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να συμπληρώσετε με μοντέρνα έπιπλα, ώστε να μη βαρύνει η ψυχική σας ιδιοσυγκρασία. Τακτοποιημένοι χώροι και εκκαθάριση αχρήστων, θα είναι η τελευταία πινελιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέλετε να υπάρχει κίνηση στη ζωή σας και μισείτε τη στασιμότητα, οπότε πρωτότυπες γραμμές σε έπιπλα, μπορούν να φτιάχνουν τη διάθεσή σας κάθε φορά που πηγαίνετε σπίτι σας. Άφθονα φυτά στο εσωτερικό και κρύσταλλα, θα συμπληρώσουν την εμφάνιση του χώρου σας.

ΙΧΘΥΣ: Ότι εποχή και να έχουμε, εσείς θέλετε πάντα να είναι καλοκαίρι, άρα υφάσματα που να σας το θυμίζουν ακόμα και αν θα είστε μέσα στο καταχείμωνο, είναι το ιδανικότερο για το σπίτι σας. Φωτίστε όσο μπορείτε τους χώρου σας, χωρίς όμως το φως να είναι εκτυφλωτικό.