Social Icons

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 22 έως 28/9/13

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τα ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά αναζητήστε αυτά τα στοιχεία μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με το σύντροφό σας, ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δε θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με το σύντροφό σας. Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας, θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Ίσως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια σειρά από καινούριες παραστάσεις, θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε αλλά διστάζατε. Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Η εκδηλωτικότητα και η γενναιοδωρία που θα δώσετε στο έτερόν σας ήμισυ, θα έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε ανάλογα από τη μεριά του

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: . Να θυμάστε μόνο πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Προφυλάξτε το σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει. Με δυναμισμό και θάρρος, οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε, θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα. Εάν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό σας τομέα, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση. Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες, σχετικά με τους συμβιβασμούς σας. Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα βγουν με περισσότερη ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε νέους ορίζοντες διαπραγματεύσεων, καθώς είναι πιθανές καινούριες συνεργασίες. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες από αυτές θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες. Είστε δυνατοί στο λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.  Μην επιτρέψετε στο συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ: Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων. Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφιστάμενους σας, θα σας κουράσουν. Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας, έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας. Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Η βαθιά συναισθηματική σας φύση θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και όπως φαίνεται τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δε σας αρέσουν ή δε σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Διώξτε την ανασφάλεια που έχετε μερικοί από εσάς, επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας γύρω από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων, θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες. Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από «σκοπευτές» και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχθείτε εξωτερικούς επηρεασμούς, που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου.
Απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί, αλλά και για να κάνετε ένα απολογισμό ζωής.

ΙΧΘΥΣ: Στις δύσκολες στιγμές γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας το εριστικό πνεύμα και κάθε είδους υπερβολή. Δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να είστε καχύποπτοι, αλλά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δε θα πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας και τις διακυμάνσεις της έμπνευσής σας που συχνά σας διακατέχει. Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να  σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας, κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες, επαφές και δίνοντάς τους ιδέες και προτάσεις που θα υλοποιήσουν αρκετά από τα σχέδιά σας.