Social Icons

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή στο Σκορπιό στις 29, μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προβλήματα και η αγάπη που νιώθετε, θα είναι οδηγός σας για να βρείτε λύσεις, που θα προσφέρουν ισορροπία στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νομιμοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε με τη γνωριμία καινούριων προσώπων. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που τρέφει καλά αισθήματα για το άτομό σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να μάθετε να εξωτερικεύετε τα βαθύτερά σας συναισθήματα για να μπορεί να σας κατανοήσει. Εκδηλωθείτε για να τον κερδίσετε και θα ανακαλύψετε πως οι επιθυμίες σας είναι κοινές. Προσπαθήστε πολύ για να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Φροντίστε να γίνετε όσο πιο ελκυστικοί και ευχάριστοι μπορείτε, για να κερδίσετε στο έπακρο τα συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής στο Ζυγό από τις 9, αυξάνει τη διάθεσή σας για περιπέτεια και ίσως οι ερωτικές κατακτήσεις να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην παρούσα ζωή σας. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχετε, προκαλούν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά σας, αλλά τίποτα δεν είναι αξεπέραστο. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας χαρακτηρίσει ως άστατη προσωπικότητα. Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας που ολοένα και μεγαλώνουν και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μια σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα και με όχι καλή συμπεριφορά θα το απομακρύνεται. Για να έχετε καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο, προϋποθέτει να κάνετε και θυσίες. Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες. Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας. Ξεκινήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, για να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας. Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας. Αξιοποιήστε τις  ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 5, τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή. Εάν κάποιοι δε σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας. Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές. Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε οι άνθρωποι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφού η παρούσα νοοτροπία δε σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε την ριζικά. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα. Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας, δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 11, θα φέρει αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά θα έχετε, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δε θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς, περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 20, αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δε χωράει άλλη αναβολή. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους. Μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με το σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε το γιατί το κάνουν. Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο.

ΙΧΘΥΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 19, βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες. Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Έχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούριες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δε θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα.