Social Icons

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.

ΛΕΩΝ: Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική σας προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις, θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει που ακριβώς υστερείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Εάν δε σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δε θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας.


ΙΧΘΥΣ: Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας.