Social Icons

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ότι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δε θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι θα βάλετε σα στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κοπλιμέντα και να μην ενδώσετε.

ΛΕΩΝ: Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους. Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας.


ΙΧΘΥΣ: Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.