Social Icons

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερόν σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε χαράξει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην  πιέζετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

ΖΥΓΟΣ: Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες. Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές σας αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες. Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές του επαγγελματικού σας χώρου. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες. Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.


ΙΧΘΥΣ: Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δε θα σας δοθεί άμεσα. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.