Social Icons

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δε θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις και ενέργειες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν στη συναισθηματική σας περιχαράκωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ότι έχετε αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε δε σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε από έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν τη ζήλια, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Το έτερον σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις που δεν πρέπει να εμπλακείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δε γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη. Δείξτε αξιοπρέπεια σε ότι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε.


ΙΧΘΥΣ: Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τρις απόψεις τους.