Social Icons

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Κυριακή 7 έως 13/5/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 11 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλετε να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας, για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 11 ο Άρης στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, απαιτεί να αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, το ρίσκο ή οικονομικές συμφωνίες που δε διαθέτουν την απαιτούμενη διαφάνεια. Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα, όσο θέλετε να δείχνετε. Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας που έχετε αφήσεις την άκρη. Έτσι κι αλλιώς σας χρειάζεται ξεκούραση τόσο σωματική, όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν.

ΛΕΩΝ: Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν, έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες. Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας, που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να θεωρείτε το συμβιβασμό ως πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις, είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Πανσέληνος στις 11 στο ζώδιό σας, φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος. Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πριν εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους. Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δε θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δε θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε. Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ότι κάνετε είτε είναι για δουλειά, είτε είναι για διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να ξαναγίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι. Διατηρήστε ένα επίπεδο στις συζητήσεις, στις συναντήσεις καις τις επαφές σας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, οι πιθανότητες να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και δημιουργήσετε ψυχρότητα ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η επαγγελματική σας δράση να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι και να είστε για τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε. Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους. Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.


ΙΧΘΥΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους. Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.