Social Icons

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.

ΛΕΩΝ: Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις, θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί και εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα. Δε θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε. Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε θέματα αγάπης, καριέρας αλλά και γενικότερα, θα είστε πιο δημοφιλείς. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά  σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια. Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα.


ΙΧΘΥΣ: Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ότι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.