Social Icons

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΜΑΙΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ: Στις 3 θα κινείται ο Ερμής σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και θα είστε ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ο επαγγελματικός σας τομέας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ
βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα είναι σε καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην καταπιεστείτε ψυχολογικά, αλλά να επιβάλετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα. Στις 16 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η υγεία σας θα είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη θα υπερισχύσει. Η εργασία σας δε θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας, επιδιώξτε το. Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στις 25 στο ζώδιό σας, αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το που θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα. Η γνωστή παρορμητική στάση θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας δώσει πιο θετικά προγνωστικά για το αποτέλεσμα. Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτήν σας την επιθυμία. Η επιμονή σας να την κρίνετε από την ποιοτική σας πλευρά μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανώς να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης στα μέχρι τώρα ερωτικά δεδομένα σας. Κάντε βαθιές τομές αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά και ζυγίστε τα υπέρ ή τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας. Ο φόβος σας μήπως παρεκτραπείτε από τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας, θα είναι εκείνο που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας.

ΛΕΩΝ: Μια που όπως φαίνεται, έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μέσα σας θα νιώθετε ανεξάρτητοι ως προς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, ακόμα και αν γνωρίζετε πως η αγάπη για το σύντροφό σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα σας επιβεβαιώνει πως ακόμη μετράτε ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε όπως αρμόζει, να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας αξιοπρεπώς. Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές. Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε. Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσει ή να μειώσει τη δημιουργικότητά σας. Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχθείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις. Με την Πανσέληνο στις 11 στο ζώδιό σας, θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό πως η κούραση μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας, όσο και την ψυχαγωγία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερένταση σας ανεξέλεγκτη. Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλετε ούτε στα λόγια, ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας. Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε. Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ μια προσεκτική επιλογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα μιας σοβαρής σχέσης. Οι δεσμευμένοι κάντε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την ομορφύνετε. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς. Δε χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα για το απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη και είναι πολύ καλύτερα να την αφήνουμε να λειτουργεί όπως είναι η ίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δε χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας. Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε αλλά και άλλα τόσα που δεν περιμένατε. Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα, με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που απ’ ότι φαίνεται δε θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως. Σκεφτείτε καλά και ξανά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.