Social Icons

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δε σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΛΕΩΝ: Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε μπροστά τις καινούριες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ένας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει.  Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Να θυμάστε πως οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία της προσωπικής σας σχέσης, θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού.


ΙΧΘΥΣ: Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούρια εμπειρία.