Social Icons

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε το χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δε θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε. Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες. Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιο συνεργάτη σας. Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι.